Fotbal intern

Dinamo a dat dispărut un jucător! Adrian Mihalcea: „N-a mai dat niciun semn de viață”

22.05.2020 | 22:03
Dinamo a dat disparut un jucator Adrian Mihalcea Na mai dat niciun semn de viata
ADVERTISEMENT

Adrian Mihalcea, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre reluarea antrenamentelor și despre cum se descurcă jucătorii „câinilor”, dar a mărturisit că nu știe ce se întâmplă cu Mamoutou N’Diaye, mijlocașul „alb-roșilor”.

Adrian Mihalcea nu știe ce se întâmplă cu N’Diaye

Adrian Mihalcea a mărturisit că Mamoutou N’Diaye nu s-a prezentat în cantonament și nu știe nimeni ce se întâmplă cu el: „Toți băieții sunt OK. Skovasja a sosit de trei zile alături de noi. A stat alături de copil, care a fost răcit, a făcut testul COVID-19, totul e în regulă, deja e la antrenamente”.

ADVERTISEMENT

„Ehmann a sosit vineri în țară, din Germania, va sta în carantină la domiciliu, conform protocolului, va efectua și testul, apoi se va alătura pregătirilor. N’Diaye e un caz special. 

N-a mai dat niciun semn de viață! Când va ajunge, va fi preluat de domnul Alexandrescu, de la Relații Internaționale, și va urma aceeași pași ca și Ehmann”, a spus Adrian Mihalcea pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

„Chiar este foarte bine aici!”

Adrian Mihalcea a continuat și a vorbit despre cât de mulțumit este de condițiile de la baza de la Săftică: „Chiar este foarte bine aici, suntem liniștiți, îți spun sincer că nu suntem afectați de toate discuțiile. Oricum se fac peste și fără noi!

Joi am refăcut al doilea set de teste COVID-19, iar vineri am primit rezultatele. Toate sunt negative, ceea ce înseamnă că suntem în regulă. Peste o săptămână vom face al treilea set”.

ADVERTISEMENT

„N-au fost probleme cu băieții cărora le expirau contractele pe 30 iunie. Au fost discuții de principiu, ne-am înțeles, voiau și ei să se acopere, la fel și clubul. Mai sunt doi care trebuie să dea un răspuns, sunt sigur că nu vor fi probleme. 

Eu am ținut legătura cu ei în permanență, m-am implicat. Dar nu aș spune că sunt manager! Discut cu jucătorii fiindcă suntem o familie. Nu-mi arog atribuții pe care nu le am.

ADVERTISEMENT

Pentru mine toți sunt importanți, trebuie să mă implic, acesta e serviciul meu”, a mai spus Adrian Mihalcea.

ADVERTISEMENT