Sport

Dinamo a dat lovitura! Un nou sponsor se alătură “câinilor”! Anunţul lui Răzvan Zăvăleanu. Exclusiv

Dinamo a prelungit contractele cu sponsorul principal Unibet și cel tehnic, Macron, iar „câinii” vor avea și susținerea financiară a unui nou sponsor, tot din zona pariurilor: Vlad Cazino.
13.04.2022 | 21:44
Dinamo a dat lovitura Un nou sponsor se alatura cainilor Anuntul lui Razvan Zavaleanu Exclusiv
Din informațiile FANATIK, Dinamo va încasa 400.000 de euro de la sponsorul principal, Unibet. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că sponsorul principal al „câinilor”, Unibet, va prelungi înțelegerea cu Dinamo, precum și sponsorul tehnic, Macron.

Răzvan Zăvăleanu confirmă pentru FANATIK că sponsorii Unibet și Macron continuă la Dinamo: „Vom continua colaborarea”

Reprezentantul adminstratorului judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK şi a precizat că parteneriatele cu cei doi sponsori vor continua: „Unibet și Macron sunt doi parteneri cu care vom continua colaborarea. Cel puțin încă un partener important vine de pe piața de pariuri”, a explicat oficialul lui Dinamo pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Dinamo ar putea primi conform noii înțelegeri aproximativ 400.000 de euro de la Unibet în următorul sezon din Casa Pariurilor Liga 1.

Dinamo e foarte aproape să semneze un contract cu un alt sponsor: Vlad Cazino

FANATIK a aflat că noul partener de care vorbeşte Răzvan Zăvăleanu este Vlad Cazino, primul cazino online cu specific românesc creat în 2018. Compania face parte din grupul Kindred, la fel ca Unibet.

ADVERTISEMENT

Înțelegerea dintre Dinamo și Vlad Cazino va fi valabilă pentru următorii doi ani, iar clubul din Ștefan cel Mare va primi o sumă importantă de bani, chiar dacă nu la același nivel ca sponsorul principal, Unibet. Noul partener nu va apărea pe tricourile de joc.

Ce spunea noul director de marketing al lui Dinamo despre parteneriatul cu Unibet și Macron

FANATIK a stat de vorbă cu noul director de marketing al lui Dinamo, Dan Giuraniuc, care a vorbit despre parteneriatele cu Unibet și Macron: „Eu vin din Unibet, care e partenerul principal al lui Dinamo și cunosc foarte bine care a fost situația în ultimii trei ani. Contractul cu Unibet era legat într-adevăr și de jucarea meciurilor lui Dinamo pe Național Arena. Din păcate, foarte curând nu se poate juca acolo, dar au fost și alte probleme”.

ADVERTISEMENT

Dan Giuraniuc este omul care poate fi liantul între Unibet și Dinamo, parteneriatul dintre cele două entităţi fiind greu încercat în ultimii ani: „Eu am fost la Unibet, știu care sunt nevoile lor și care au fost lipsurile pe parcursul acestor trei ani. Așa că pot veni în întâmpinarea lor pentru umplerea acestor lipsuri, astfel încât în următoarea perioadă lucrurile să se clarifice.

“Voi încerca să îndrept lucrurile”

Voi încerca să îndrept lucrurile, iar Unibet are o strategie bine pusă la punct. Cu siguranță și așteptările lor sunt mult mai mari. Vor exista de acum încolo raportări lunare către toți partenerii, cu apariții de presă și TV cu Dinamo, așa cum se face în orice business sănătos. Nu va fi un parteneriat doar cu numele”.

ADVERTISEMENT

Deși Dinamo avea datorii mari către Macron, lucru la care a contribuit și Pablo Cortacero, sponsorul tehnic rămâne alături de alb-roșii: „Cu Macron s-a ajuns la o înțelegere și avem susținerea lor. Momentan discuția este între Răzvan Zăvăleanu și Florin Răducioiu și am primit și eu corespondența de e-mail. Vor fi chemați și cei de la DDB pentru a alege design-ul echipamentului pentru sezonul viitor. Vom merge în continuare cu Macron și trebuie să vină și ei cu niște propuneri pentru echipament”, a dezvăluit oficialul „câinilor” pentru site-ul nostru.

  • 400.000 de euro va primi Dinamo în sezonul viitor de la Unibet
  • 2 ani este durata contractului cu noul sponsor, Vlad Cazino 
ADVERTISEMENT