Sport

Dinamo a făcut vizita medicală! Cu interdicție la transferuri, “câinii” au două noutăţi în lot: “Sper să prindem play-off-ul!”. Exclusiv

Dinamo s-a reunit luni pentru a pregăti a doua parte a sezonului. "Câinii" au efectuat vizita medicală, iar Ovidiu Burcă va putea să se bazeze pe doi jucători noi.
09.01.2023 | 11:30
Dinamo a facut vizita medicala Cu interdictie la transferuri cainii au doua noutati in lot Sper sa prindem playofful Exclusiv
Ovidiu Burcă, alături de jucătorii de la Dinamo. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă a sunat adunarea. Dinamo s-a reunit luni şi jucătorii au efectuat vizita medicală la Policlinica Vitan. Cu trei meciuri rămase până la finalul sezonului regulat, obiectivul “câinilor” este obţinerea unui loc de play-off.

Dinamo a făcut vizita medicală! Cu interdicție la transferuri, “câinii” au două noutăţi în lot: Tomozei şi Buleică revin după accidentări

Însă, antrenorul Ovidiu Burcă are mari bătăi de cap din cauza interdicţiei la transferuri. Dinamo a primit o lovitură grea în finalul lunii noiembrie, când FIFA le-a interzis “câinilor” să înregistreze jucători noi din cauza litigiilor cu foştii jucători: Raul Albentosa şi Joseph Akpala.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Dinamo va avea doi jucători noi în perioada de pregătire. Este vorba de Marius Tomozei şi Alin Buleică, reveniţi după accidentări foarte grave. Ambii au suferit rupturi ale ligamentelor încrucişate şi vor începe în această perioadă antrenamentele alături de echipă.

Coşmarul lui Buleică, aproape de final: “Cred că aş putea să mai prind meciuri până la finalul sezonului regulat”

FANATIK a stat de vorbă înainte de reunire cu Alin Buleică, jucătorul dinamovist spunând că speră să revină pe gazon până la finalul sezonului regulat: “Sunt bine după accidentare, o să încep să mă antrenez cu echipa. Dacă totul merge bine, cred că voi fi 100% peste aproximativ o lună.

ADVERTISEMENT

A fost o perioadă dificilă pentru mine şi sper să revin cât mai repede pe teren, să ajut echipa. Din estimările mele, cred că aş putea să mai prind meciuri până la finalul sezonului regulat şi apoi sper să putem să jucăm în play-off. De acolo, mai vedem.

La echipă este linişte, chiar dacă este o situaţie dificilă, nu se compară cu ceea ce a fost în vară când nu ştiam absolut nimic”, a spus Alin Buleică pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dinamo, cantonament la Săftica! Vor avea nouă meciuri amicale

Jucătorii străini nu au fost prezenţi la vizita medicală, ei având vacanţă mai lungă. Au fost prezenţi la reunire: Denis Oncescu, Răzvan Patriche, Marius Tomozei, Alin Buleică, Deniz Giafer, Alin Demici, Costin Amzăr, David Irimia, Neluț Roșu, Andrei Bani, Ioan Borcea, Dragoș Irimia, Ionuț Bobea, Vasile Buhăescu, Cătălin Țîră şi Cristian Delciu.

Dinamo va efectua cantonamentul la Săftica, însă “câinii” nu vor putea utiliza terenurile de iarbă din complex în această perioadă, astfel că o mare parte a antrenamentelor se vor desfăşura pe sintetic.

ADVERTISEMENT

“Câinii” vor avea nouă meciuri de pregătire în următoarea perioadă, până la reluarea ligii secunde, programată în finalul lunii februarie:

  • 21 ianuarie: CS Păulești
  • 25 ianuarie: CSO Plopeni
  • 28 ianuarie: Progresul Spartac
  • 1 februarie: CSM Slatina
  • 4 februarie: Gloria Buzău
  • 8 februarie: Muscelul Câmpulung Elite
  • 10 februarie: Unirea Slobozia
  • 11 februarie: Farul Constanța
  • 18 februarie: FC Brașov

Pentru Dinamo, cele mai mari probleme sunt pe plan financiar. “Câinii” au nevoie de 1,5 milioane de euro până în luna aprilie pentru a putea lua licenţa, datoriile crescând de la o lună la alta şi fără niciun investitor la orizont.

  • 8 este locul ocupat de Dinamo în clasament
  • 11 luni au trecut de la ultima prezenţă pe gazon a lui Marius Tomozei
ADVERTISEMENT