Fotbal intern

Dinamo a fost refuzată de Ion Gheorghe, fotbalistul care a trimis-o pe ultimul loc: ”Nu vreau să revin”

02.07.2020 | 13:09
Dinamo a fost refuzata de Ion Gheorghe fotbalistul care a trimiso pe ultimul loc Nu vreau sa revin
ADVERTISEMENT

Dinamo vrea să-l readucă la club pe Ion Gheorghe, mijlocașul dreapta al lui FC Voluntari. Jucătorul a marcat runda trecută în poarta echipei antrenate de Adrian Mihalcea şi i-a trimis pe “câini” pe ultimul loc în play-out.

Gheorghe joacă la Voluntari din vara lui 2018. El a reușit să înscrie în două jocuri consecutive: a marcat unicul gol din meciul jucat de Volunatri contra lui Dinamo (scor 1-0) și apoi a punctat și împotriva celor de la Chindia Târgoviște în victoria obținută cu 2-0.

ADVERTISEMENT

Dinamo vrea acum să o activeze clauza de răscumpărare a fotbalistului, cifrată la 50.000 de euro. ”Da, ni-l dorim din sezonul viitor”, au declarat oficialii lui Dinamo , potrivit gsp.ro. Clauza de răscumpărare este valabilă doar dacă mijlocașul lui Voluntari este de acord cu ea.

Ion Gheorghe nu-și dorește o revenire la Dinamo

Fotbalistul crescut de dinamoviști nu vrea să revină la Dinamo. ”Clauza a expirat la finalul lunii iunie, dar au făcut o notificare prin care se prelungea posibilitatea ca eu să mă întorc. Ideea e că eu nu vreau să revin, având în vedere situațiile celor două cluburi, dar și ceea ce s-a întâmplat cu mine la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Avem planuri mari aici, la anul vrem să ne batem pentru Cupele Europene. Sper să nu ajungem la judecată, în mod normal ei mă pot lua dacă virează acei bani în contul clubului meu, dar am înțeles că este importantă voința mea, care e clară”, a spus Ion Gheorghe, conform sursei citate.

”Eu sper și cred că Dinamo se va salva de la retrogradare, mai sunt multe meciuri de jucat. Trebuie ca ei să se impună în partidele directe cu formațiile imediat de deasupra lor”, a adăugat mijlocașul.

ADVERTISEMENT

Patru juniori s-au alăturat primei echipe

Dinamo a adus niște juniori la prima formație deoarece are probleme de lot. Este vorba despre fundașii Dan Telemaciu și Ionuț Floarea și de mijlocașii Claudiu Stan și Ion Amjar.

FC Voluntari, actuala echipă a lui Ion Gheorghe, este clasată mult mai bine ca Dinamo București, în acest moment. Ilfovenii ocupă locul 8 (al doilea al play-out-ului), cu 27 de puncte. De partea cealaltă, Dinamo este pe poziția a 14-a, cu 17 puncte.  ”Câinii” au cu două meciuri mai puțin disputate decât Voluntari.

ADVERTISEMENT