Dinamo s-a despărţit de patru jucători! Care sunt destinaţiile

Mirela Apostol   
în Stiri sportive
01/07/2017, 09:36
Dinamo s-a despărţit de patru jucători! Care sunt destinaţiile

Cosmin Contra a renunţat la patru jucători în această vară, toţi împrumutaţi de FC Dinamo Bucureşti fie la echipe din Liga 1 sau din eşalonul secund.

FC Dinamo a făcut anunţul pe site-ul oficial al clubului. Vlad Olteanu, Mihai Popescu, Andrei Tîrcoveanu şi Patrick Petre sunt cei patru jucători care au fost împrumutaţi, iar lor li se adaugă portarul Iustin Popescu şi Laurenţiu Manole, care au fost împrumutaţi la Luceafărul Oradea, echipă care este antrenată chiar de dinamovistul Cornel Ţălnar.

Mihai Popescu şi Vlad Olteanu vor merge la FC Voluntari, Tîrcoveanu va evolua la Gaz Metan Mediaş, echipa care a fost surpriza începutul de sezon anul trecut, iar Patrick Petre va merge la nou-promovata Sepsi OSK Sfântul Gheorghe. Cei şase jucători care părăsesc pe FC Dinamo Bucureşti vor sta la echipele la care au fost împrumutaţi până la finalul acestei stagiuni.

Contra, doar două transferuri la Dinamo

FC Dinamo Bucureşti a făcut doar două transferuri în această vară, deşi jucători au tot plecat, fie împrumutaţi, sau la final de contract. Atacantul Diogo salomao, ultima dată la Mallorca şi grecul Giorgos Katsikas, de la Esbjerg, au venit în Ştefan cel Mare în pauza competiţională, după ce Contra a cerut insistent jucători. “Guriţă” încă nu este satisfăcut de mutările care au fost făcute şi încă mai aşteaptă jucători.

Dinamo a terminat pe podium sezonul trecut în Liga 1. Echipa lui Cosmin Contra va juca în preliminariile Ligii Europa după cinci ani de secetă.

Închide ×