Sport

Dinamo, record negativ în 2022! Echipa lui Stoican a încasat 4 cartonașe roșii în 5 meciuri

Dinamo impresionează, în sens negativ, și în 2022! Băieții lui Flavius Stoican (45 de ani) au încasat nu mai puțin de patru cartonașe roșii în cinci meciuri jucate.
13.02.2022 | 19:52
Dinamo record negativ in 2022 Echipa lui Stoican a incasat 4 cartonase rosii in 5 meciuri
Dinamo impresionează, în sens negativ, și în 2022! Băieții lui Flavius Stoican (45 de ani) au încasat nu mai puțin de patru cartonașe roșii în cinci meciuri jucate
ADVERTISEMENT

Dinamo trece prin cea mai grea perioadă din istorie, fiind pe cale să retrogradeze în Liga 2. În prezent, echipa antrenată de Flavius Stoican se află pe penultimul loc din Casa Pariurilor Liga 1, cu 13 puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

Dinamo a încasat 4 cartonașe roșii în 5 meciuri

Formația din „Ștefan cel Mare” impresionează, în sens negativ, și în 2022. Aceasta a reușit să încaseze patru cartonașe roșii în doar cinci meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

Astfel că Dinam0 se află pe primul loc în clasamentul echipelor cu cei mai mulți jucători eliminați în 2022.

Interesant de menționat este faptul că Dinamo a primit două cartonașe roșii chiar în partida cu UTA Arad, terminată 0-0, care reprezintă primul meci, pentru bucureșteni, în care nu pierd toate cele trei puncte puse în joc.

ADVERTISEMENT

Alexandru Răuță, jucătorul problemă de la Dinamo

Căpitanul Alexandru Răuță este jucătorul problemă din echipa lui Flavius Stoican. Acesta a produs jumătate din cartonașele roșii încasasate de Dinamo, în acest început de an.

Partidele, din 2022, în care Dinamo a avut jucător/jucători eliminați:

Dinamo – FCSB 0-3 (eliminat: Răuță)

Dinamo – Universitatea Craiova 1-6 (eliminat: Aloe)

UTA Arad – Dinamo 0-0 (eliminați: Ehmann și Răuță)

Dinamo, program infernal până la începerea play-out-ului

Deși a reușit să obțin primul punct din 2022, în remiza cu UTA Arad, Dinamo va întâlni adversari de calibru până la începerea play-out-ului.

ADVERTISEMENT

În următoarea partidă de campionat, trupa lui Flavius Stoican va juca, acasă, contra celor de la Gaz Metan, care, deși se confruntă cu probleme financiare grave, au fost cât pe ce să smulgă o remiză în fața campioanei CFR Cluj, în etapa a 26-a din Liga 1.

Apoi, până la începerea meciurilor din play-out, Dinamo le va mai întâlni pe: Rapid (în deplasare), Sepsi Sfântu Gheorghe (acasă) și CFR Cluj (în deplasare).

ADVERTISEMENT
  • 7.5 milioane de euro este cota lotului lui Dinamo, conform transfermarkt.com