Fotbal intern

Dinamo a jucat pentru prima oară în noul echipament. De ce a lipsit DDB de pe tricouri

19.10.2020 | 22:28
Dinamo a jucat pentru prima oara in noul echipament De ce a lipsit DDB de pe tricouri
ADVERTISEMENT

Dinamo a evoluat pentru prima oară în acest sezon în noul echipament pentru 2020/2021, dar un detaliu a atras atenția suporterilor dinamoviștilor care au sesizat că pe tricouri nu este inscripționat numele programului DDB (,,Doar Dinamo București”).

Deși unii au interpretat că ar fi o lovitură dată de conducere celor care au creat programul Doar Dinamo București, suporterii dinamoviști au ținut să infirme această teorie.

ADVERTISEMENT

Conform președintelui Consiliului de Administrație, se pare că noile echipamente au ajuns vineri, târziu în noapte și nu a mai fost timp de ajuns pentru a fi inscripționate cu programul DDB.

De pe tricourile dinamoviștilor au lipsit mai mulți sponsori, dar și noul partener de imagine al clubului

Dorin Serdean a infirmat zvonurile și a explicat că de pe tricourile dinamoviștilor au lipsit mai mulți sponsori, printre care Hills, dar și noul partener de imagine al clubului, grupul Phoenicia, însă aceste probleme vor fi remediate la următorul meci.

ADVERTISEMENT

Partenerul tehnic al clubului Dinamo a descris noul echipament oficial: ,,Noul tricou de joc reflecta culorile traditionale ale clubului, alb si rosu, partea din fata fiind alba cu o banda verticala centrala in rosu care contine un model geometric, ton pe ton”, se arată într-un comunicat de presă al partenerului tehnic al clubului Dinamo București.

Pe lângă aceste modificări care vor apărea începând cu meciul viitor, pe tricourile ,,câinilor roșii” sunt imprimate mai multe sloganuri: ,,FCD in ADN”, 1948, anul înființării clubului, dar mai ales sloganul echipei și anume îndemnul Unicului Căpitan, cum îl numesc suporterii pe Cătălin Hâldan.

ADVERTISEMENT

Ce va mai fi inscripționat pe tricourile jucătorilor lui Dinamo

Tricoul de joc 2020-2021, precum și noua linie Macron pentru suporteri vor fi disponibile în următoarele zile doar în magazinul oficial al clubului. Aceste precizări au fost făcute într-o postare pe contul oficial de Facebook a clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare:

Noile tricouri oficiale Macron pentru acest sezonBucurești, 19 octombrie 2020. Dinamo București a evoluat pentru prima…

Geplaatst door FC DINAMO BUCURESTI op Maandag 19 oktober 2020

Universitatea Craiova a câștigat pe National Arena derby-ul cu Dinamo, scor 1-0 și a egalat recordul de 7 victorii după primele 7 etape ale campionatului. Dinamo a reușit această performanță sub bacheta lui Mircea Rednic, care în 2006 reușea o serie de 13 victorii consecutive. De altfel, atunci a fost ultimul titlu câștigat de roș-albi.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei, Cosmin Contra s-a declarat extrem de nemulțumit de Horațiu Feșnic și a acuzatfaptul că Dinamo este cea mai dezavantajată echipă din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT