Sport

Dinamo a lansat un nou proiect special dedicat fanilor. Cinci vloggeri cunoscuți sunt implicați

Surpriză de proporții pentru fanii dinamoviști. Clubul tocmai a lansat un nou proiect special, din care fac parte nu mai puțin de cinci vloggeri cunoscuți.
30.03.2022 | 19:39
Dinamo a lansat un nou proiect special dedicat fanilor Cinci vloggeri cunoscuti sunt implicati
Suporterii dinamoviști vor putea petrece o zi în cantonamentul echipei favorite. Sursa foto: sportpioctures.eu
ADVERTISEMENT

Chiar dacă Dinamo pare că se scufundă, din cauza problemelor financiare, cărora li se adaugă rezultatele dezastruoase din acest sezon, suporterii îi sunt alături și continuă să spere până în ultima clipă că situația se va îmbunătăți. Drept răsplată, clubul le-a pregătit o surpriză.

„O zi la Dinamo”, noul proiect al echipei din Ștefan cel Mare, dedicat fanilor

Este vorba despre un proiect cu totul și cu totul special, menit să le ofere celor mai norocoși dintre fani ocazia de a petrece o zi – așa cum sugerează și numele – în cantonamentul echipei favorite.

ADVERTISEMENT

Și veștile bune nu se opresc aici, pentru că primul episod îi are în prim-plan pe Theo, XBraker, Tudor Buțan, Diez și Cristi YT, vloggeri cunoscuți publicului dinamovist și nu numai.

Ne dorim ca “O zi la Dinamo” să fie unul dintre cele mai importante proiecte organizate în România după modelul marilor cluburi ale Europei.

ADVERTISEMENT

Proiectul va continua în fiecare lună, iar în episoadele următoare vom implica în mod direct și suporteri ai echipei noastre”, se arată în comunicatul publicat pe pagina oficială de Facebook a formației din Ștefan cel Mare.

Veste bună pentru dinamoviști. În ce condiții s-ar putea întoarce Cristi Borcea la echipă

În altă ordine de idei, dorința fanilor ca fostul acționar majoritar, Cristi Borcea, să se întoarcă la Dinamo ar putea deveni realitate. Bunul său prieten, Victor Pițurcă, a dezvăluit condiția pusă de acesta pentru a contribui la salvarea echipei de suflet.

ADVERTISEMENT

Îmi zice el: ’Ar exista o șansă, dacă s-ar construi un stadion nou’. Eu sunt convins că multă lume ar veni lângă Dinamo dacă s-ar face un stadion pentru acest club mare.

Fotbalul românesc va fi foarte sărac dacă Dinamo nu va reuşi să rămână pe prima scena. Nu va mai fi interes. Vom vedea meciuri cu 200 de spectatori în tribună”, a declarat fostul selecționer, potrivit as.ro.

ADVERTISEMENT

Alb-roșii ocupă poziția a opta în play-out-ul Casa Pariurilor Liga 1 și așteaptă duelul din următoarea etapă, cu Chindia Târgoviște. Acesta este programat vineri, 1 aprilie, la 20:30, pe arena „Ilie Oană” din Ploiești.

ADVERTISEMENT