Fotbal intern

Dinamo a luat decizia în cazul lui Magaye Gueye. Ce se întâmplă cu atacantul francez. Exclusiv

10.03.2021 | 16:38
Dinamo a luat decizia in cazul lui Magaye Gueye Ce se intampla cu atacantul francez Exclusiv
Dinamo îi va rezilia contractul lui Magaye Gueye dacă și proba B va fi pozitivă. FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Dinamo a luat deja o decizie cu privire la scandalul în care a fost implicat atacantul francez al „câinilor”, Magaye Gueye, care a fost testat pozitiv la meciul din Cupă cu FCSB.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate noul scandal în care este implicat jucătorul și implicit clubul din Ștefan cel Mare, iar site-ul nostru a publicat o fotografie cu Magaye Gueye, chiar de la meciul din Cupă cu FCSB, la care a fost testat de ANAD.

ADVERTISEMENT

Marile ziare europene nu au ratat nici ele subiectul, iar povestea șocantă a lui Magaye Gueye a făcut înconjurul lumii. FANATIK a prezentat o nouă ipoteză în cazul francezului, conform căreia fanii din DDB ar fi știut că atacantul va fi depistat pozitiv.

Dinamo nu îl mai primește la antrenamente pe Magaye Gueye. Îi va rezilia contractul dacă și proba B va fi pozitivă

Din informațiile FANATIK, Dinamo deja a luat o primă decizie în cazul lui Magaye Gueye. Astfel, atacantul francez nu va mai fi primit la antrenamentele echipei, iar în cazul în care proba B va fi de asemenea pozitivă, clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare îi va rezilia contractul jucătorului de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, ANAD deja a înștiințat clubul, iar conform directivei instituției, Magaye Gueye nu mai are dreptul să se antreneze cu Dinamo. „Câinii” nu au avut antrenament astăzi, dar e clar că începând de mâine și până la finalizarea anchetei jucătorul nu mai are ce căuta la acțiunile echipei.

Magaye Gueye nu e nici pe departe primul fotbalist depistat pozitiv cu cocaină, ba chiar francezul a intrat într-un grup „select” de jucători care au avut mari probleme în urma consumului de droguri.

ADVERTISEMENT

I-a întins DDB o capcană lui Magaye Gueye?!

FANATIK a scris în premieră despre o nouă ipoteză în cazul de dopaj al lui Magaye Gueye. Fanii-acționari din programul DDB e posibil să fi știut că atacantul „câinilor” va fi testat pozitiv în urma testării cerute de ANAD!

Simplă coincidenţă sau nu, la scurt timp după apariţia ştirii că va fi făcut un control antidoping după Dinamo – FCSB, un fan al “câinilor” a postat un mesaj uluitor pe un site al fanilor “alb-roşilor”, dezvăluit în exclusivitate tot de către site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

În plus, unii suporteri fac haz de necaz și se bucură de ultima ispravă a atacantului francez: „Hai că am scăpat și de salariul ăstuia!”, a comentat un fan pe un forum al suporterilor dinamoviști.

  • 1 lună a trecut de la meciul dintre Dinamo și FCSB în urma căruia Magaye Gueye a fost testat pozitiv
ADVERTISEMENT