Sport

Dinamo a mai anunţat un transfer! “Câinii” au luat un fundaş român de la o formaţie de Serie A

Dinamo a dat drumul robinetului de transferuri. Ultimul nume anunţat de "câini" este Răzvan Paşcalău, venit din Italia de la Lecce.
18.06.2024 | 14:24
Dinamo a mai anuntat un transfer Cainii au luat un fundas roman de la o formatie de Serie A
Dinamo a mai anunţat un transfer! "Câinii" au luat un fundaş român de la o formaţie de Serie A
ADVERTISEMENT

Dinamo s-a salvat de la retrogradare in extremis şi oficialii speră ca, în stagiunea următoare, echipa să nu mai aibă nicio emoţie privind rămânerea în SuperLiga. Iar în această vară la Dinamo are loc o adevărat revoluţie.

Dinamo a mai anunţat un transfer! Răzvan Paşcalău, contract până în 2029

“Câinii” au dat drumul robinetului de transferuri, iar ultimul nume anunţat este cel al lui Răzvan Paşcalău, un fundaş central care a fost legitimat în ultimii 4 ani la echipa de Serie A, Lecce:

ADVERTISEMENT

“Bine ai venit, Răzvan PAȘCALĂU! Cluburile Dinamo 1948 București și US Lecce au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundașului central Răzvan Bogdan Pașcalău.

20 de ani împliniți și 1.89 m, Răzvan a ajuns la juniorii lui Lecce în 2020, plecând de la echipa a doua a Universității Cluj. În sezonul 2023-2024, Răzvan a bifat 20 de apariții în Primavera (2 goluri marcate), 2 în UEFA Youth League (1 gol marcat) și câte una în Coppa și Supercoppa Primavera.

ADVERTISEMENT

Răzvan va fi jucătorul nostru până în 2029″, se arată în comunicatul emis de cei de la Dinamo pe reţelele de socializare.

Mişcări importante de trupe la Dinamo

Până acum, Dinamo i-a anunţat pe fundaşul central Kennedy Boateng, venit de la Lustenau, Cătălin Cîrjan, ultima dată la Rapid, Adrian Caragea, Sassuolo U19, respectiv Alexandru Roşca, de la Şelimbăr.

ADVERTISEMENT

De asemenea, contractul lui Dennis Politic a fost prelungit până în 2027 cu “câinii”. Atacantul a fost unul dintre cei mai importanţi oameni ai lui Kopic în stagiunea precedentă, fiind decisiv în “dubla” de baraj cu Csikszereda.

O revenire importantă la Dinamo este cea a lui Florentin Petre. După un deceniu, mijlocaşul simbol al “câinilor” revine la echipa la care a scris istorie. Petre va fi “secundul” lui Zeljko Kopic în sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Şi la capitolul plecări există o lungă listă. Până acum au părăsit echipa: Dorian Răilean, Neluţ Roşu, Darko Velkovski, Edgar Ie, Goncalo Gregorio, Dani Iglesias, Christian Ilic, Quentin Bena, Ricardo Grigore, Gabriel de Moura, Răzvan Began şi Damagoj Pavicic.

ADVERTISEMENT