Fotbal intern

Dinamo a mai bifat un transfer! OFICIAL A semnat un contract valabil doi ani cu echipa lui Neagoe

07.06.2019 | 21:00
Dinamo a mai bifat un transfer OFICIAL A semnat un contract valabil doi ani cu echipa lui Neagoe

Dinamo se mișcă pe piața transferurilor pentru noul sezon. În plin scandal al demiterii lui Mircea Rednic și numirii lui Eugen Neagoe, care încă nu a avut loc în mod oficial, “câinii” au reușit încă o mutare. Alexandru Răuță, în vârstă de 26 de ani, a semnat cu noua echipă a lui Neagoe, mutarea fiind anunţată pe site-ul oficial.

Dinamo a mai bifat un transfer! A semnat un contract valabil doi ani cu echipa lui Neagoe

Alexandru Răuță a venit din postura de jucător liber de contract și s-a înțeles cu Dinamo. Mijlocașul defensiv a jucat din 2017 până la finalul acestei stagiuni la FC Voluntari, club alături de care a evitat retrogradarea în ultimele etape din Liga 1 Betano.

Este al doilea transfer făcut în era Neagoe la Dinamo. Primul este Cătălin Straton, fostul portar de la Dunărea Călărași. Răuță a fost crescut la FC Argeș și a mai evoluat în carieră la CS Mioveni, Pandurii Târgu Jiu și Poli Iași. În actualul sezon, Răuță a fost om de bază la Voluntari, având 36 de meciuri disputate.

Alexandru Răuță este cotat la 400.000 de euro de site-ul de profil transfermarkt. Însă, Eugen Neagoe nu a fost încă prezentat oficial la Dinamo. Suporterii nu îl vor și și-au făcut cunoscută această intenție încă de la conferința de presă în care trebuia să fie prezentat noul antrenor.

Alexandru Răuţă a fost prezentat oficial la Dinamo
Alexandru Răuţă a fost prezentat oficial la Dinamo

Rednic vrea să se întoarcă dacă pleacă directorul general

Doar că, la Săftica, fanii au intrat în bază și nu au permis prezentarea oficială a lui Neagoe. Nu se știe când va avea loc, cert este că atât Negoiță cât și Neagoe au declarat că nu vor ceda și merg înainte cum era stabilit. Este interesant de văzut cum se va încheia această telenovelă, fanii dorindu-l în continuare pe Mircea Rednic.

“Puriul” a declarat că este dispus să se întoarcă, deși a fost dat afară luni, doar în condițiile în care directorul general Bogdan Bălănescu va pleca de la club: ”Sunt dispus să mă întorc la Dinamo, doar dacă pleacă directorul Bogdan Bălănescu”, a spus Mircea Rednic pentru dinamo1948.club, un site al suporterilor.

Dinamo a mai bifat un transfer! A semnat un contract valabil doi ani cu echipa lui Neagoe
Dinamo a mai bifat un transfer! A semnat un contract valabil doi ani cu echipa lui Neagoe
  • 400.000 de euro este cota lui Alexandru Răuță
  • 26 de ani are noul transfer al lui Dinamo