Fotbal intern

Dinamo a pus pe liber unul din atacanţi înainte de unicul derby!

După ce Nedelcearu a fost cedat în Rusia, la Ufa, Dinamo se mai desparte de un jucător exact înainte de derby-ul cu FCSB din Liga 1 Betano.
Autori: Gabriel Esanu, Silviu Ghering | 17.02.2018 | 23:58
Dinamo a pus pe liber unul din atacanţi înainte de unicul derby!

Dinamo i-a reziliat astăzi contractul lui Jeremy Bokila, 29 de ani, atacant pe care îl adusese sub formă de împrumut de la CFR Cluj. Congolezul fusese scos din lotul primei echipe de Vasile Miriuţă şi se antrena separat.

Jeremy Bokila, căruia Dinamo îi plătea unul dintre cele mai mari salarii din lot, 11.000 de euro pe lună, a dezamăgit în cele 12 meciuri jucate în tricoul “câinilor”, în care nu a marcat niciun gol şi a dat o singură pasă decisivă. La CFR Cluj a avut zero pe linie la capitolul realizări, în cinci meciuri jucate.

Bokila, spre Asia!?

Jeremy Bokila are o situaţie contractuală foarte complicată. A fost împrumutat la Dinamo de la CFR Cluj, după ce, la rândul lor, ardelenii l-au luat tot sub formă de împrumut, din Turcia, de la Akhişarspor. Dimamo a decis să îi rezilieze contractul în ultima zi de mercato pentru a nu-i mai achita cei 11.000 de euro lunar pe care se obligase să îi achite. Practic, după ce a evoluat pentru 2 echipe deja, în Europa, Bokila nu mai poate juca decât în Asia

În condiţiile în care i-a cedat în această iarnă pe Bokila şi pe Rivaldinho, pe care Miriuţă îi scosese din lot, Dinamo se bazează pe doi jucători care pot evolua ca vârf împins: Adam Nemec şi Daniel Popa, ultimul adus înapoi de la FC Botoşani, unde era împrumutat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!