Fotbal intern

Oficial. Dinamo a rezolvat primul transfer din 2018. Pe ce perioadă a semnat

Dinamo a anunţat pe site-ul oficial că a ajuns la un acord cu Hajduk Split pentru transferul lui Ivan Pesic. Croatul a făcut deja vizita medicală.
10.01.2018 | 14:10
Oficial Dinamo a rezolvat primul transfer din 2018 Pe ce perioada a semnat
ADVERTISEMENT

Ivan Pesic, mijlocaş ofensiv, are 25 de ani şi va semna un contract valabil până în vara anului 2020. Suma de transfer nu a fost făcută publică, dar, cel mai probabil, Dinamo îl va transfera gratis pe fotbalistul croat. Există însă anumite clauze, pe care FANATIK.RO le-a anunţat în exclusivitate. Vezi detalii aici.

“FC Dinamo Bucureşti şi clubul croat HNK Hajduk Split au ajuns la un acord pentru transferul mijlocaşului Ivan Pesic la echipa din Ştefan cel Mare.  Născut pe 6 aprilie 1992, în Croaţia, Ivan Pesic şi-a început cariera la HNK Hajduk Split şi a mai evoluat pentru SK Austria Klagenfurt, HNK Sibenik, NK Zadar şi RNK Split.

ADVERTISEMENT

Fost component al loturilor de juniori U15, U16, U17, U18 şi U19 ale Croaţiei, Ivan Pesic a efectuat în această dimineaţă, la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS), vizita medicală cu lotul echipei din Ştefan cel Mare şi a semnat un contract cu FC Dinamo Bucureşti valabil până la 30 iunie 2020″, se arată în comunicatul postat de Dinamo.

Ivan Pesic a jucat în 12 partide pentru Hajduk Split în acest sezon din prima ligă a Croaţiei, dar doar în jumătate dintre ele a început ca titular. A dat o pasă decisivă. A jucat şi în preliminariile Ligii Europa, dar doar nouă minute în total, în meciurile cu Brondby şi Levski Sofia.

ADVERTISEMENT

În total, Ivan Pesic are 109 meciuri disputate în prima ligă din Croaţia şi nouă goluri marcate, plus 14 pase decisive. Are 17 partide la loturile de juniori ale naţionalei sale. Este cotat la 600.000 de euro, conform Transfermarkt.de.

FANATIK.RO a oferit în exclusivitate detalii despre transferul lui Ivan Pesic la Dinamodar şi despre o problemă din trecutul mijlocaşului croat. Vezi aici detalii

ADVERTISEMENT
Tags: