Fotbal intern

Dinamo a oficializat transferul fundașului Sergiu Popovici! Pe cât a semnat jucătorul

02.07.2018 | 13:54
Dinamo a oficializat transferul fundasului Sergiu Popovici Pe cat a semnat jucatorul

Oficialii clubului Dinamo București au oficializat, luni, pe site-ul oficial, transferul fundașului Sergiu Popovici. Jucătorul a plecat alături de noii săi coechipieri în stagiul de pregătire din Polonia.

”Fundașul Sergiu Popovici (25 de ani), ultima oară la Gaz Metan Mediaș, a semnat un contract cu clubul din Ștefan cel Mare pentru următoarele două sezoane competiționale și s-a alăturat lotului antrenat de Florin Bratu în stagiul de pregătire în Polonia, la Gniewino, programat până în 12 iulie”, este anunțul ”câinilor”.

Sergiu Popovici este al treilea transfer realizat de Dinamo

Sergiu Popovici a mai evoluat în carieră la formațiile Flacăra Făget, FC Vaslui, Voinţa Sibiu, Academica Argeş, FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş. Născut la Făget, noul jucător dinamovist a făcut junioratul la LPS Banatul Timişoara şi are trei selecţii la naţionala sub 19 ani a României.

Dinamo București a oficializat al treilea transfer al verii, fundașul Sergiu Popovici
Dinamo București a oficializat al treilea transfer al verii, fundașul Sergiu Popovici

Jucătorul a fost adus din postura de jucător liber de contract și va încasa un salariu de 4.500 de euro plus bonusuri de preformanță în primul an de contract.

Sergiu Popovici este al treilea transfer realizat de Dinamo București în această vară, după achizițiile lui  Mircea Axente (atacant, 31 de ani împliniți pe 14 martie) și  Deian Sorescu (mijlocaș dreapta, 21 de ani va împlini pe 29 august).

Sergiu Popovici a ajuns la Dinamo Bucureşti, după ce oficialii din “Ştefan cel Mare” au acceptat  să-i rezilieze contractul lui Antun Palic, fotbalist care le-a transmis dinamoviştilor că nu mai este fericit în “Ştefan cel Mare” şi îşi doreşte să plece, deşi mai avea contract un sezon cu Dinamo.