Sport

Mircea Rednic a pierdut încă un jucător înainte de Dinamo – UTA! Cine este titularul U21 al “câinilor”

Dinamo are încă o problemă de lot și are mari probleme în alegerea unui jucător U21 pentru meciul de sâmbătă cu UTA.
02.10.2021 | 13:27
Mircea Rednic a pierdut inca un jucator inainte de Dinamo  UTA Cine este titularul U21 al cainilor
Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a semnat cu Dinamo și va fi pe bancă la meciul cu arădenii, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Doar că „Puriul” deja începe să aibă primele probleme în privința alegerii jucătorului U21 pe care îl va trimite pe teren în meciul din etapa a-11-a din Casa Pariurilor Liga 1. FANATIK a aflat că noul antrenor al “câinilor” va miza pe Ahmed Bani ca titular, după ce Marco Ehmann a suferit o accidentare!

ADVERTISEMENT

Probleme pentru Mircea Rednic înainte de meciul cu UTA Arad

Din primele informații, Marco Ehmann, 21 de ani, va lipsi de pe teren pentru următoarele trei săptămâni.

Vestea pică cum nu se poate mai prost pentru Mircea Rednic, mai ales că Ehmann e un jucător eligibil U21, care poate juca pe postul de fundaș dreapta, acolo unde Dinamo are mari probleme.

ADVERTISEMENT

Constantin Nica a revenit după o accidentare și nu a mai jucat un meci oficial de foarte mult timp. Giani Crețu, și el jucător eligibil U21, care a mai evoluat pe acest post, este pe banca de rezerve.

Rednic a rămas și fără Deniz Giafer, eliminat în meciul cu Universitatea Craiova

Mircea Rednic nu a avut prea multe variante pentru alegerea unui jucător eligibil U21 pentru meciul cu UTA. Nu-l are la dispoziție nici pe fundașul central Deniz Giafer, eliminat la meciul cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

A ales să apeleze la Ahmed Bani, iar pe banca de rezerve îl mai are și pe fundașul stânga Ionuț Amzar (18 ani). Bani este un jucător cu o viteză bună, care poate crea multe probleme.

Giani Crețu și Ionuț Amzar sunt variantele pe care Mircea Rednic le are pe bancă în cazul în care va dori să facă unele schimbări la nivelul jucătorilor U21.

ADVERTISEMENT

Marco Ehmann a suferit o ruptură musculară. Când ar putea reveni pe teren

Marco Ehmann a suferit o ruptură musculară și nu a fost în lot nici la meciul cu Universitatea Craiova. Jucătorul care poate evolua și pe postul de fundaș central ar putea reveni în lotul lui Mircea Rednic la meciul cu Rapid.

Astfel, cel mai probabil va rata și meciul din etapa viitoare cu Gaz Metan Mediaș. Jucătorul mai are contract trei ani cu Dinamo și s-a întors în „haită” în luna februarie a anului trecut, după un împrumut la CSM Reșița.

Ehmann a fost accidentat și în primele două etape ale acestui sezon cu Voluntari și FC U Craiova 1948 și a fost la un pas să plece de la Dinamo din cauza problemelor financiare.

În lotul lui Mircea Rednic mai sunt și alți jucători eligibili pentru regula U21: Valentin Borcea (18 ani), Antonio Bordușanu (17 ani), Cătălin Hîldan Jr. (18 ani), Cătălin Măgureanu (21 ani), Claudiu Stan (20 ani). Dar aceștia prind rar lotul, cu atât mai puțin minute în teren.

  • 3 meciuri va rata Marco Ehmann
  • 6 jucători U21 a debutat Dario Bonetti în acest sezon la Dinamo
ADVERTISEMENT