Fotbal intern

Umiliţii de serviciu. Dinamo, pusă cu botu’ pe labe de Steaua!

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 7 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! Subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!
Autor: Silviu Ghering | 23.11.2017 | 14:05
Umiliţii de serviciu. Dinamo, pusă cu botu’ pe labe de Steaua!

DINAMO. HIMERA INVESTITORILOR STRĂINI. „Groapa” din „Ştefan cel Mare” îşi caută salvatori din alte zări de bani mai pline, strategie pe care au încercat-o şi alte echipe aflate în criză, cu rezultate… Care au fost rezultatele obţinute de oamenii de afaceri de „afară” care au băgat bani în fotbalul românesc, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

DINAMO. SOCIOS – MISIUNE IMPOSIBILĂ. Ionuţ Negoiţă a anunţat că vrea să vândă Dinamo, iar fanii „câinilor” se gândesc la un sistem de administrae bazat pe… ei! Ce înseamnă asta, dar şi exemple de reuşite şi eşecuri puteţi citi în FANATIK-ul de VINERI!

Dinamo a pierdut la mai toate sporturile de echipă cu marea rivală Steaua

DINAMO. UMILIŢII DE SERVICIU. „Câinii” traversează cea mai neagră perioadă din istoria marii rivalităţi cu Steaua, care i-a cam pus cu botu’ pe labe la mai toate sporturile importante de echipă. Citiţi rezultatele din ultimul timp dintre cei doi „duşmani de moarte” în FANATIK-ul de VINERI!

ECHIPA NAŢIONALĂ. CONTRA E PRO GIGI? A apărut deja prima „fractură” în relaţia dintre selecţioner şi preşedintele FRF. Motivul fisurii în unitatea de monolit de la federaţie, îl găsiţi în FANATIK-ul de VINERI!

ANALIZĂ. BĂIATU’ LU’ TATA! Multe dintre carierele vedetelor din fotbalul mare au fost şi sunt încă influenţate de părinţi, fenomen prezent şi în România, unde mai mulţi „juniori” sunt reprezentaţi şi ghidaţi chiar de „seniorii” lor. Aflaţi care sunt aceştia din FANATIK-ul de VINERI!

INTERNAŢIONAL. CEI 7 MAGNIFICI. 2017 a fost anul în care 7 dintre jucătorii emblematici ai ultimilor 15 ani – şi chiar mai mult! – şi-au anunţat retragerea din activitate. Citiţi poveştile lor în FANATIK-ul de VINERI!

TENIS. NU A FOST CEL MAI BUN AN! Pare incredibil, dar aşa spun cifrele! Nu a fost cel mai bun an al Simonei Halep, în ciuda performanţei istorice de a ajunge numărul 1 mondial! Aflaţi de ce şi care a fost, de fapt, anul de vârf al Simonei din FANATIK-ul de VINERI!

TENIS. VACANŢĂ ÎN WTA. Majoritate dintre cele mai bune jucătoare ale lumii a ales destinaţii exotice pentru a se relaxa la final de sezon. Fotografii – să le spunem tot… exotice! -, dar şi excepţiile, numai în FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!