Fotbal intern

Dinamo a pierdut un jucător U21. Mircea Rednic a confirmat FANATIK. “Trebuie să plătim 50.000 de euro. De unde bani?”

26.04.2019 | 15:34
Dinamo a pierdut un jucator U21 Mircea Rednic a confirmat FANATIK Trebuie sa platim 50000 de euro De unde bani

FANATIK.RO a anunțat că Dinamo trebuie să le plătească celor de la FC Voluntari 50.000 de euro dacă doresc să îl răscumpere pe Ion Gheorghe, iar Mircea Rednic a dezvăluit că echipa patronată de Ionuț Negoiță nu dispune de acești bani. Astfel, șansele ca micuțul fotbalist care ar fi putut fi folosit de dinamoviști pentru regula U21 nu mai are nicio șansă să revină în “Ștefan cel Mare”.

Dinamo a pierdut un jucător U21

Ion Gheorghe a fost lăsat de oficialii de la Dinamo să plece la FC Voluntari în luna august a anului 2018, iar fotbalistul care a jucat în sezonul 2018 – 2019 în 25 de meciuri și a oferit 6 pase decisive va rămâne la gruoparea din Ilfov, toate acestea deoarece FC Dinamo București nu are 50.000 de euro să-l readucă în Ștefan cel Mare pe fotbalistul în vârstă de19 ani.

“Cum îl poți lăsa să plece? E un jucător care acum evoluează meci de meci și o face bine. Dacă îl vrem înapoi trebuie să plătim 50.000 de euro. Pe un jucător pe care l-am avut în curte. De unde să plătim? Credeți că banii cresc în copaci? La noi lucrurile sunt clare”, a spus Mircea Rednic la conferința de presă susținută înaintea meciului FC Voluntari – Dinamo București.

Ion Gheorghe în timpul unui meci jucat pentru FC Voluntari

Ce spune Mircea Rednic despre transferuri

Mircea Rednic își pregătește și lista de transferuri pentru perioada de mercato din vară. Astfel, antrenorul lui Dinamo București a dezvăluit că a început deja discuțiile cu anumiți jucători, iar în Ștefan cel Mare ar urma să ajungă 5 sau 6 fotbaliști, toate acestea deoarece își dorește să aibă concurență pe posturi.

“Sunt în discuții cu anumiți jucători. Nu vor mai veni așa mulți. O să vină 5 sau maximum 6. Vreau concurență pe toate posturile. La anul va fi mai greu și am nevoie de concurență. De plecări nu vorbesc. Toți au contract cu clubul. Vom vedea”, a spus Mircea Rednic, antrenorul formației FC Dinamo București, înaintea meciului cu FC Voluntari.