Fotbal intern

Dinamo a prelungit contractele a șapte fotbaliști. Cine sunt tinerii aleși de spanioli

17.09.2020 | 16:55
Dinamo a prelungit contractele a sapte fotbalisti Cine sunt tinerii alesi de spanioli
ADVERTISEMENT

Dinamo a prelungit contractele a șapte fotbaliști. După ce Deian Sorescu și Cătălin Măgureanu au semnat noi acorduri, valabile până în 2023, respectiv 2024, a venit rândul unui întreg grup de tineri jucători să își reînnoiască înțelegerile.

Conducătorii spanioli care au preluat în această vară clubul de la Ionuț Negoiță nu vor să scape din vedere viitorul clubului și acordă atenție și tinerilor de la echipă, chiar dacă au adus și fotbaliști experimentați.

ADVERTISEMENT

Dinamo a reînnoit contractele a șapte fotbaliști tineri și a adus și nouă jucători noi în această vară, la club pornindu-se o adevărată revoluție care are ca prim obiectiv accederea în play-off-ul Ligii 1.

Dinamo a prelungit contractele a șapte fotbaliști. Se liniștesc apele în „Groapă”?

După ce noua conducere din Ștefan cel Mare a început să aducă la echipă jucători străini cărora le-a oferit salarii foarte mari, au existat discuții aprinse cu privire la diferența dintre remunerația străinilor și cea pe care o primesc tinerii de la echipă. O voce puternică ce s-a exprimat împotriva acestei discrepanțe a fost cea a impresarului Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT

După ce Becali a acuzat că tinerii de la club sunt plătiți foarte prost, spaniolii au luat măsuri și Dinamo a anunțat astăzi prelungirea până în 2024 a contractelor lui Mihai Eșanu (portar, 22 de ani), Marco Ehmann (fundaș, 20 de ani), Ricardo Grigore (fundaș, 21 de ani), Geani Crețu (mijlocaș, 20 de ani) și Robert Moldoveanu (atacant, 21 de ani).

Ricardo Grigore, Robert Moldoveanu, Marco Ehmann, Geani Crețu și Mihai Eșanu, contracte până în 2024București, 17…

Geplaatst door FC DINAMO BUCURESTI op Donderdag 17 september 2020

De asemenea, au primit contracte noi, valabile până la 30 iunie 2025, tinerii Ahmed Bani și Valentin Borcea, ambii în vârstă de 18 ani. Cei doi mijlocași sunt mezinii primului lot dinamovist și sunt foarte apreciați de antrenorul Contra.  Cei șapte  tineri se alătură astfel lui Deian Sorescu și Cătălin Măgureanu, care au semnat și ei, recent, acorduri noi cu formația alb-roșie.

ADVERTISEMENT

Ahmed Bani și Valentin Borcea, contracte până la 30 iunie 2025București, 17 septembrie 2020. Mijlocașii Ahmed Andrei…

Geplaatst door FC DINAMO BUCURESTI op Donderdag 17 september 2020

Un alt nume care ar fi putut beneficia de o mărire salarială și o prelungire a duratei contractului este cel al lui Mihai Neicuțescu, însă fostul jucător al Chindiei Târgoviște a căzut în dizgrația lui Cosmin Contra. Acesta nu vrea să îl mai folosească pe atacantul în vârstă de 21 de ani, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Dinamo își betonează lotul. Vor doar în play-off?

Odată cu noile mișcări propuse de Dinamo, clubul alb-roșu își exprimă încă o dată intențiile de a accede în play-off-ul Ligii 1 în acest sezon. Pare greu de crezut că pretențiile de la oamenii lui Contra nu vor fi chiar mai mari de atât, odată cu intrarea între primele șase echipe din campionat.

ADVERTISEMENT

Pe lângă prelungirile contractelor celor șapte jucători, Dinamo a reușit în această vară și transferurile lui Rene Roman, Mejias Osorio, Vlad Achim, Jacusz Gol, Isma Lopez, Alexander Gonzalez, Adam Nemec, Borja Valle și Juan Camara. Jucătorii străini aduși în Ștefan cel Mare sunt experimentați și au venit pe salarii destul de mari, astfel că și așteptările sunt la un nivel ridicat.

Pentru Dinamo, echipă care a adunat doar două puncte din primele trei runde ale Ligii 1, urmează deplasarea de luni, de la Mediaș Alb-roșiii îl vor avea de înfruntat chiar pe Dușan Uhrin, fostul antrenor al lui Sorescu și compania. Gaz Metan a câștigat ultimele două partide din Liga 1 și au acumulat în total șase puncte.

ADVERTISEMENT