Sport

Dinamo a primit interzis și în Colentina: „Nici măcar cu rachetele lui Putin! Nu au bani de-o ciorbă, falimentul scrie pe ei”

Patronul celor de la Daco-Getica, Ionel Ciuclea, îi izgonește pe cei de la Dinamo de pe stadionul din Colentina și consideră că „alb-roșiii” vor intra în faliment.
24.06.2022 | 16:17
Dinamo a primit interzis si in Colentina Nici macar cu rachetele lui Putin Nu au bani deo ciorba falimentul scrie pe ei
Dinamo nu știe pe ce stadion va juca în viitorul sezon din Liga 2. Sursă foto: Facebook Daco-Getica
ADVERTISEMENT

Dinamo spera că va evolua în viitorul sezon pe stadionul celor de la Daco-Getica din cartierul Colentina, în apropiere de Ștefan cel Mare, însă această variantă a căzut.

Patronul celor de la Daco-Getica nu vrea să o primească pe Dinamo pe stadionul din Colentina: „Ce să caute la noi în bază?”

Patronul celor de la Daco-Getica i-a distrus pe cei de la Dinamo și a transmis un mesaj foarte clar: „Domnilor, eu cred că vreți să vorbim lucruri serioase, nu? Ce să caute Dinamo la noi în bază?”, a declat Ionel Ciuclea, conform Prosport.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, Ionel Ciuclea e convins că Dinamo nu ar putea plăti chiria și are șanse mari să se desființeze: „Ăștia nu au bani nici măcar de o ciorbă, falimentul scrie pe ei, iar voi visați verzi și uscate din tot ce vă spune acest domn Zăvăleanu de luni de zile?”.

Patronul clubului din Colentina exclude orice fel de negocieri cu cei de la Dinamo pentru închirierea stadionului: „Nici măcar dacă Zăvăleanu îmi pune chirie pe masă un milion de euro nu voi accepta ca Dinamo să vină la noi pe stadion. Nu au ce să caute aici. Păi voi vreți să plătim scaune rupte după cei din PCH?”.

ADVERTISEMENT

Ionel Ciuclea: „Zăvăleanu nu poate intra la noi în bază nici măcar cu rachetele lui Vladimir Putin”

Ionel Ciuclea a continuat discursul dur și îi trimite pe cei de la Dinamo să joace la Cluj, orașul lui Zăvăleanu, sau la Alba Iulia, locul de baștină al acționarului majoritar, Dorin Șerdean.

„Arena noastră este catedrala copiilor noștri. Arena din Colentina este Biserica acestor copilași. Zăvăleanu nu poate intra la noi în bază nici măcar cu rachetele lui Vladimir Putin.

ADVERTISEMENT

Să meargă să joace cu Dinamo la el prin Cluj sau pe la Alba Iulia. Se poate duce și pe la Galați sau prin Moldova, dar în niciun caz Dinamo nu are ce să caute în Colentina”.

Ce variante mai are Dinamo pentru meciurile de pe teren propriu

Dinamo mai are ca variante în acest moment stadionul din Giurgiu și de la Voluntari, însă cele două variante nu sunt foarte agreate de către cei din conducere.

ADVERTISEMENT

Stadionul din Ștefan cel Mare va fi demolat și Dinamo nu va mai putea juca pe teren propriu, iar „câinii” speră totuși că vor putea evolua pe stadionul „Arcul de Triumf”.

ADVERTISEMENT