Sport

Dinamo a primit o nouă lovitură în săptămâna meciului decisiv cu U Cluj. Doi jucători au câștigat procesul la FIFA și au de primit o sumă imensă

Dinamo poate retrograda pentru prima dată în istorie la finalul acestei săptămâni, dar până la meciul cu U Cluj are noi probleme. Clubul din Ștefan cel Mare e bun de plată.
25.05.2022 | 15:50
Dinamo a primit o noua lovitura in saptamana meciului decisiv cu U Cluj Doi jucatori au castigat procesul la FIFA si au de primit o suma imensa
Juan Camara și Roman Hinojo au câștigat la FIFA procesul cu Dinamo și au de încasat o sumă importantă de bani. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Vești proaste pentru Dinamo în săptămâna returului cu Universitatea Cluj din barajul pentru menținerea/promovarea în Casa Pariurilor Liga 1. Juan Camara și Roman Hinojo au câștigat la FIFA procesele cu roș-albii, care se află în insolevență, și au cerut înscrierea la masa credală.

Dinamo e bună de plată. Peste 700 de mii de euro pentru Juan Camara și Roman Hinojo

Suma pe care dinamoviștii trebuie să o plătească celor doi fotbaliști spanioli este una colosală: 715.000 euro. Solicitările celor doi fotbaliști au fost admise de RTZ & Partners SPRL, adminsitratorul judiciar.

ADVERTISEMENT

„Îmi scapă numele respective, dar sunt tot felul de litigii, cu foști jucători de la Dinamo, în diverse stadii, și unele dintre ele au fost înscrise la Masa Credală ca urmare a câștigării litigiilor de către jucători. Este vorba de doi jucători, dar nu le știu numele.

Dincolo de faptul că avem o problemă de natură sportivă, care este foarte importantă, ceea ce ați adus în discuție acum, din anumite motive de natură legală, nu mă îngrijorează deloc.

ADVERTISEMENT

(Radu Naum: Deci, nu le dați banii) Exact.

Au fost înscriși ca urmare a unei decizii de natură sportivă. Sunt diverse rezolvări pe care noi le-am mai avut în dosarele celor alte echipe de care ne-am ocupat”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, conform Digi Sport.

Camara și Hinojo, foc și pară pe Dinamo

Juan Camara și Roman Hinojo sunt doi dintre fotbaliștii ajunși în Ștefan cel Mare în era Pablo Cortacero.

ADVERTISEMENT

Crescut în curtea Barcelonei, Camara a fost împrumutat la Dinamo până în iunie 2021, dar a plecat din Ștefan cel Mare cu șase luni mai devreme. Mijlocașul a jucat 12 meciuri în tricoul roș-alb, perioadă în care a marcat două goluri.

În ceea ce îl privește pe Hinojo, goalkeeperul a evoluat pentru Dinamo în doar două partide: una în Casa Pariurilor Liga 1 și alta în Cupa României. Portarul s-a despărțit de „câinii roșii” în decembrie 2020 și, conform solicitării, ar trebui să încaseze 10.400 lei.

ADVERTISEMENT

„Au fost doar minciuni, prea multe minciuni, prea lungă perioada de așteptare și prea multă suferință pentru oamenii care sunt la club. Totul are o limită”, a declarat Roman Hinojo la despărțirea de Dinamo.

ADVERTISEMENT