Sport

Dinamo a ratat o primă uriaşă după înfrângerea cu FC U Craiova! Ce bani aveau promişi jucătorii. Exclusiv

Dinamo a pierdut cu 1-2 meciul cu Universitatea Craiova şi are şanse minime să mai scape de baraj. După această înfrângere, "câinii" au ratat o primă uriaşă, promisă de doi dintre sponsorii clubului.
09.04.2022 | 12:14
Dinamo a ratat o prima uriasa dupa infrangerea cu FC U Craiova Ce bani aveau promisi jucatorii Exclusiv
Dinamoviștii, în meciul cu FC U Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Speranţele dinamoviştilor de a evita barajul s-au spulberat odată cu înfrângerea suferită cu FC U Craiova. Golul lui Compagno din minutul 90+2 îi ţine pe “câini” la nouă puncte de primul loc care asigură salvarea directă de la retrogradare.

Dinamo a ratat o primă de 50.000 de euro după înfrângerea cu FC U Craiova!

FANATIK a aflat că Dinamo a ratat o primă uriaşă la finalul meciului cu oltenii. La finalul lunii martie, la sediul clubului a avut loc o întâlnire de gradul trei între preşedintele Iuliu Mureşan şi oamenii de afaceri care sponsorizează clubul: Gheorghe Niţu şi Marian Iuhasz.

ADVERTISEMENT

Niţu şi Iuhasz au transmis că sunt gata să vină cu bani în acest final de sezon şi au promis o primă de 50.000 de euro pentru jucători şi staff în cazul în care dinamoviştii vor câştiga cele trei meciuri de foc cu: Chindia, FC U Craiova şi Mionveni.

Oficialii echipei au încercat să motiveze echipa ca în sezonul trecut! Atunci, jucătorii au încasat 100.000 de euro pentru cinci victorii consecutive

“Câinii” s-au mobilizat, au câştigat meciul împotriva Chindiei, însă după înfrângerea cu FC U Craiova, jucătorii lui Uhrin au ratat prima consistentă promisă de sponsorii clubului. Odată cu această înfrângere s-au spulberat şi speranţele unei salvări directe de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Oficialii lui Dinamo sperau ca strategia cu premierea să funcţioneze ca şi în sezonul trecut. Tot cu Uhrin pe bancă, dinamoviştii aveau promişi 20.000 de euro pentru fiecare victorie în play-out. Atunci, echipa a legat cinci succese la rând, reuşind să se salveze de la retrogradare. Jucătorii au încasat atunci 100.000 de euro.

După eşecul cu FC U Craiova, Dinamo este la 9 puncte de primul loc care asigură salvarea directă de la retrogradare, ocupat de Chindia Târgovişte în acest moment, cu cinci etape de play-out rămase de disputat.

ADVERTISEMENT

Marian Iuhasz şi Gheorghe Niţu, oamenii de afaceri care au anunţat că plătesc prima dacă Dinamo câştigă cele trei meciuri

Marian Iuhasz, membru de elită al DDB, este un om de afaceri cu o reputaţie foarte bună. El a creat o companie de mare succes, Delta Glass care produce ferestre, balustrade şi alte elemente de construcţie din sticlă, de două decenii.

Gheorghe Niţu, cunoscut în rândul dinamoviştilor drept “Tata Niţu” este şi el suporter-sponsor la Dinamo. În ultimii ani a contribuit cu sute de mii de euro la club. Omul de afaceri deţine suprafeţe agricole importante în judeţele Teleorman şi Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin s-a resemnat în privinţa şanselor de salvare directă de la retrogradare. Cehul consideră că e nevoie de un miracol ca Dinamo să evite meciurile de baraj, în care se poate întâmpla orice.

  • 50.000 de euro au ratat dinamoviştii după înfrângerea cu FC U Craiova
  • 9 puncte este diferenţa de recuperat faţă de primul loc peste linie

 

ADVERTISEMENT