Dinamo l-a refuzat, acum joacă la Inter! Costă 23 de milioane de euro!

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
14/03/2018, 13:31
Dinamo l-a refuzat, acum joacă la Inter! Costă 23 de milioane de euro!

Dinamo a ratat nu doar play-off-ul, ci şi oportunitatea de a da o lovitură financiară de proporţii! Impresarul Florin Manea a dezvăluit că l-a propus lui Ionuţ Negoiţă pe Matias Vecino, pe vremea când mijlocaşul uruguayan avea doar 20 de ani.  

“Îl cunosc foarte bine pe domnul Negoiţă, i-am vorbit despre strategii şi despre ceea ce ar trebui să facă. La Dinamo sunt multe capete pentru a se lua o decizie. Am fost la ei cu un grafic şi se uitau toţi asa … Uite, acum 5 sau 6 ani aveam posibilitatea să aduc un uruguayan la Dinamo. Îl cheamă Matias Vecino. Au zis că nu a jucat foarte mult şi l-au refuzat, dar apoi s-a vândut pe mulţi bani la Inter. Normal că nu a jucat, dar venea în România. Uite că s-a dus la Fiorentina, apoi l-a luat Inter”, a dezvăluit impresarul la o televiziune de sport. 

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

E titular la Inter!

Vecino a fost cumpărat de Inter cu 24 de milioane de euro, cota lui de piaţă conform transfermarkt fiind cu un milion mai puţin. Are 24 de meciuri în Serie A în acest sezon, marcând 2 goluri şi oferind trei assist-uri pentru milanezi. Vecino, care are şi cetăţenie italiană, a mai jucat pentru Cagliari şi pentru Nacional Montevideo în ţara sa natală.  

Închide ×