Fotbal intern

Dinamo a rezolvat o problemă care ardea. Jucătorul de 1 milion de euro a semnat prelungirea contractului

04.07.2020 | 19:51
Dinamo a rezolvat o problema care ardea Jucatorul de 1 milion de euro a semnat prelungirea contractului
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Ionuț Șerban (24 de ani) și Dinamo au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului jucătorului până la finalul sezonului.

În contractul său, fotbalistul are o clauză conform căreia dacă clubul se desparte de el, indiferent din ce motiv, atunci Vasile Șiman, patronul echipei de la care a venit jucătorul în Ștefan cel Mare, va primi un milion de euro.

ADVERTISEMENT

Dinamoviștii au scăpat deocamdată de plata acestei sume, deoarece fotbalistul a semnat prelungirea contractului. O singură partidă a bifat pentru ”câini” Ionuț Șerban în actualul sezon, etapa trecută, în jocul pierdut de Dinamo contra Viitorului cu 0-1. A fost introdus în minutul 87 al partidei în locul lui Alexandru Răuță. Mijlocașul a ajuns la actuala sa echipă de la Sportul Studențesc în urmă cu 7 ani.

Suma cerută de Șerban pentru a semna prelungirea

5.000 de euro a cerut Ionuț Șerban pentru a prelungi contractul, iar Dinamo i-a oferit doar 3.500 pe lună. De asemenea, mijlocașul a vrut și 20.000 de euro la semnătură. Negocierile încă nu s-au terminat.

ADVERTISEMENT

”Urăsc clauza asta! Nu e normal să fiu scos eu vinovat. Nu crezi că am avut propuneri să mă duc împrumut să joc undeva? Am încercat și eu de atâtea ori. Dar trebuie și acordul clubului, iar ca să nu existe riscul de interpretare a clauzei, n-am mai plecat nicăieri.

Mi s-au dat câteva șanse la început, cu Stoican și o parte cu domnul Rednic, apoi, practic, am fost dat la o parte”, a declarat Ionuț Șerban, mijlocaș la Dinamo București.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Dinamo și Sportul Studențesc, jucătorul a mai evoluat și pentru Chimia Brazi. În tricoul ”câinilor”, Șerban a bifat în cele șapte sezoane un total de 61 de meciuri.

Un gol a reușit Șerban să marcheze pentru Dinamo București, chiar în sezonul 2013-2014, când a debutat pentru ”câini”. Fotbalistul este cotat la 50.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

ADVERTISEMENT

Dinamo ocupă ultimul loc în clasamentul play-out-ului, cu 17 puncte. ”Câinii” au însă două jocuri mai puțin disputate.

ADVERTISEMENT