Sport

Dinamo a scos la vânzare biletele pentru meciul cu CSA Steaua! Cât costă cel mai ieftin tichet

Dinamo a scos la vânzare biletele pentru meciul cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua, iar cel mai ieftin bilet costă 25 de lei la peluze.
05.09.2022 | 22:50
Dinamo a scos la vanzare biletele pentru meciul cu CSA Steaua Cat costa cel mai ieftin tichet
Dinamo a scos la vânzare biletele pentru meciul cu CSA Steaua. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Partida va avea loc vineri, 9 septembrie, la ora 21:30, pe Arena Națională, iar suporterii sunt așteptați într-un număr mare la stadion.

Dinamo a scos la vânzare biletele pentru meciul cu CSA Steaua

Dinamo a scos deja biletele la vânzare pentru meciul cu CSA Steaua, iar „câinii” se așteaptă ca fanii să umple stadionul ca în vremurile bune, ținând cont și de adversarul pe care îl înfruntă.

ADVERTISEMENT

Atât Dinamo, cât și CSA Steaua vin după victorii în Liga 2, „câinii” impunându-se în duelul cu Concordia Chiajna, scor 1-0, în timp ce trupa lui Daniel Oprița a câștigat confruntarea cu Poli Iași, scor 2-1.

Prețurile biletelor pentru Dinamo – CSA Steaua:

  • Peluze – 25 lei
  • Tribuna 2 – 40 lei
  • Tribuna 1 – 50 lei
  • Vip 2 – 70 lei
  • Vip 1 – 80 lei
  • Loje – 200 lei
ADVERTISEMENT

„Vineri, de la ora 21:30, se joacă cel mai important meci al sezonului regular în Liga 2 pentru Dinamo: derby-ul împotriva celor de la Steaua.

Partida se va disputa pe Arena Națională, unde vom avea o atmosferă extraordinară, generată în special de suporterii noștri de la Peluza Cătălin Hîldan și Peluza Sud.

ADVERTISEMENT

Asteptăm pe stadion toată suflarea dinamovistă, atât din țară, cât și din afara granițelor. Biletele pot fi achiziționate de pe platforma Bilete.ro sau de la casele de bilete de la Arena Națională și Stadionul Dinamo, la prețuri începând de la 25 lei.

Biletele ELECTRONICE (e-ticket) – se pot prezenta direct pe ecranul unui dispozitiv mobil (telefon mobil tip smartphone sau tabletă). NU necesită imprimare (printare). Recomandăm să aveți biletul salvat în telefonul mobil, secțiunea “imagini” / “album foto” și telefonul mobil încărcat. DACĂ acest lucru nu este posibil, vă rugăm să vă prezentați cu biletul în format fizic (tipărit la imprimantă).

ADVERTISEMENT

Bilete FIZICE (bilet tipărit) – se pot achiziționa de la casele de bilete din următoarele locații:

Arena Națională (Bd. Pierre de Coubertin) – MARȚI – VINERI: 17:00 – 21:30
Stadionul Dinamo (Șos. Ștefan cel Mare) – MARȚI – JOI: 17:00 – 21:30

Pentru evitarea aglomerației de la casele de bilete, vă recomandăm să achiziționați biletele în format ELECTRONIC.

Posesorii de abonamente vor primi biletele de intrare în zona aferenta abonamentului, prin e-mail în zilele următoare”, s-a arătat într-un comunicat al „câinilor”.

„Normal că e derby! E Steaua – Dinamo”

Daniel Oprița a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, în care a prefațat duelul dintre Dinamo și CSA Steaua: „Normal că e derby! E Steaua – Dinamo! Nu contează că e la Liga a doua. Cu Rapid nu a fost derby la liga a patra cu 35.000 de spectatori? Sperăm să fie la fel și acum”.

Noi trebuie să câștigăm toate meciurile și le pregătesc la fel. Eu sunt sigur că jucătorii o să fie foarte motivați și o să aibă o altă atitudine față de restul partidelor. Nu au nicio primă specială și nu cred că e nevoie de așa ceva. Mai ales că va fi și stadionul plin”.

„Eu sunt sigur că galeria noastră va fi la înălțime și sper să vină și alți suporteri. Acum depinde și de câte bilete li se vor oferi. Eu mă aștept să fie 25.000-30.000 de spectatori”, a mai spus Daniel Oprița pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT