Sport

Dinamo a stabilit pe ce stadion va juca meciul cu FC U Craiova din Cupa României: „Nu avem certitudinea altei variante!”

Dinamo a stabilit că va juca la Giurgiu meciul cu FC U Craiova 1948 din Cupa României, neavând altă variantă mai bună.
12.10.2022 | 21:58
Dinamo a stabilit pe ce stadion va juca meciul cu FC U Craiova din Cupa Romaniei Nu avem certitudinea altei variante
Dinamo a stabilit pe ce stadion va juca meciul cu FC U Craiova din Cupa României. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Câinii” s-au calificat în grupele Cupei României după ce s-au impus în meciul cu Viitorul Târgu Jiu, scor 1-0.

Dinamo a stabilit pe ce stadion va juca meciul cu FC U Craiova din Cupa României

Dinamo va juca meciul cu FC U Craiova din Cupa României la Giurgiu, susține gsp.ro, dar doar semnătura lui Vlad Iacob mai lipsește pentru ca echipa să evolueze pe stadionul „Marin Anastasovici”.

ADVERTISEMENT

„Teoretic, da, la această oră nu avem certitudinea altei variante”, a spus administratorul special al „câinilor”.

De-a lungul acestui sezon, Dinamo a mai evoluat la Clinceni și pe Arena Națională, la duelul cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua, scor 1-2.

ADVERTISEMENT

Dinamo se descurcă greu la primul sezon din istorie în Liga 2

Problemele de la Dinamo au continuat și după ce echipa a retrogradat în eșalonul secund, iar Ovidiu Burcă a vorbit despre startul de sezon dificil al „câinilor”.

După 9 etape, Dinamo se află pe locul 14 cu un total de 10 puncte, în ultima rundă remizând în duelul cu Baia Mare, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

„În procesul de formare al unei echipe, procesul este unul sinuos, în unele meciuri joci mai bine, în altele mai puțin. Jucasem bine, dar n-am câștigat pentru că încă nu făceam niște lucruri foarte bine din punct de vedere defensiv.

Fotbalul începe cu faza defensivă, indiferent de marii antrenori pe care îi urmăriți, fotbalul începe cu faza defensivă. Acolo sufeream, nu era echilibru, nu acopeream niște poziții, pierdeam dueluri cheie. Chiar dacă nu mai suntem atât de buni ofensivi, am găsit un echilibru.

ADVERTISEMENT

Nu am avut o perioadă de pregătire, dar am spus din primele zile, orice antrenor care vine în timpul campionatului, e nevoie de o perioadă de timp să ne cunoaștem, vorbim de automatisme care apar și ele după o anumită perioadă.

Dar eu cred că de la o săptămână la alta, am încercat să avem același tip de gândire, să vedem lucrurile la fel, fotbalistic și extra”, a mai spus Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT
Tags: