Sport

Dinamo – CSA Steaua se joacă pe Arena Națională! Anunţ oficial. Ce temeri au “câinii” pentru derby. Update exclusiv

Derby-ul Dinamo - CSA Steaua se va disputa pe Arena Națională. Oficialii dinamoviști au pregătit banii pentru închiriere și de săptămâna viitoare urmează să pună în vânzare biletele pentru derby.
04.09.2022 | 14:27
Dinamo  CSA Steaua se joaca pe Arena Nationala Anunt oficial Ce temeri au cainii pentru derby Update exclusiv
Dinamo a strâns banii pentru a juca derby-ul cu CSA Steaua pe Arena Națională. Care e singura temere a "câinilor". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
04-09-2022
17:34

Dinamo - CSA Steaua se joacă pe Arena Naţională! Oficialii "câinilor" confirmă FANATIK

Dinamo a emis un comunicat prin care confirmă informaţiile FANATIK, care a anunţat că derby-ul cu CSA Steaua se va disputa pe Arena Naţională:

“Meciul Dinamo 1948 vs CSA Steaua, contând pentru a șasea etapă în Liga 2, se va disputa vineri seară, la ora 21:30, pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională. La meciul de astăzi, suporterii noștri au avut foarte puține bilete la dispoziție, însă prezența lor s-a simțit foarte mult. Pentru meciul cu CSA am închiriat Arena Națională, tocmai pentru că știm ce fel de suporteri avem și cât de mult contează prezența lor.

O peluză plină va oferi un imens avantaj echipei, iar pentru adversar va fi ca un zid de netrecut. Pe Arena Națională, ai noștri au realizat cele mai frumoase coregrafii. Multe dintre ele au făcut înconjurul lumii. Suporterii vin la stadion și pentru acest spectacol, unde nu avem rival.

Vineri seară vom avea ocazia să arătăm și în tribune CE ÎNSEAMNĂ DINAMO și să arătam toturor CEEA CE POATE FI DINAMO la fiecare meci, de acum înainte. Este un mesaj și către investitori, pe care îi așteptăm la derby, unde vor avea ocazia să vadă acel fenomen numit Dinamo, care trece cu mult dincolo de fotbal.

În același timp, prezența masivă a suporterilor noștri reprezintă și un ajutor financiar extrem de important pentru club. Suntem siguri ca și jucătorii noștri se vor ridica la înălțimea atmosferei din tribune și că vor realiza o partidă memorabilă”, au transmis, într-un comunicat comun, Vlad Iacob (administrator special Dinamo 1948) și Eduard Ziriakus – Galan (președinte DDB).

Biletele pentru cel mai așteptat duel în Liga 2 vor fi puse în vânzare de mâine, online, pe platforma partenerului de ticketing al clubului nostru, Bilete.ro.

Dinamo respiră după ce a câștigat meciul din etapa a cincea din Liga 2 Casa Pariurilor cu 1-0 în fața Concordiei Chiajna. “Câinii” au marcat primul gol prin Javi Iglesias și se pot pregăti în liniște de derby-ul cu CSA Steaua din etapa viitoare.

Dinamo a strâns banii pentru a juca derby-ul cu CSA Steaua pe Arena Națională! Plătesc 30.000 de euro

Vești bune pentru fanii dinamoviști. Din informațiile FANATIK, oficialii clubului au adunat banii pentru închirierea celui mai mare stadion al țării și derby-ul se va disputa pe Arena Națională, vineri, de la ora 21:45.

ADVERTISEMENT

Astfel, Dinamo va plăti pentru găzduirea acestei confruntări suma de 30.000 de euro. Este o sumă importantă, în condițiile în care echipa nu a găsit până acum un finanțator și trăiește din banii virați de fanii din DDB și de sponsori.

Temerea oficialilor dinamoviști este că nu se vor amortiza cheltuielile!

Singura temere a oficialilor dinamoviști pentru această confruntare este că aceste cheltuieli de închiriere a Arenei nu se vor amortiza din vânzările de bilete. Derby-ul se joacă în liga secundă și este greu de prevăzut cât de mulți fani vor fi dispuși să vină la meci.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, biletele urmează să se pună în vânzare la începutul săptămânii viitoare, conducătorii clubului sperând la un sprijin financiar important pentru acest meci, care să amortizeze aceste cheltuieli.

CSA Steaua și Dinamo, despărțite de 4 puncte în clasament!

Cele două formații sunt despărțite de patru puncte în clasament. CSA Steaua este pe locul 6, cu 10 puncte adunate, în timp ce Dinamo este pe locul 12, cu 6 puncte adunate în primele cinci etape din liga secundă.

ADVERTISEMENT

Antrenorul dinamovist, Ovidiu Burcă, abia așteaptă meciul cu CSA Steaua. El speră ca echipa să continue să adune puncte, în condițiile unui start foarte slab de sezon:

“Derby-ul cu Steaua e un moment important pentru club, pentru fani. Așteptăm cu multă ardoare meciul ăsta, nu trebuie să mai caracterizez un astfel de derby. Cred că suporterii vor veni în număr mare.

ADVERTISEMENT

Am avut o discuție cu suporterii după meciul trecut, îi înțeleg perfect, pur și simplu nu pot să mai suporte să vadă echipa asta pierzând. Îmi doresc să le redăm bucuria de a reveni alături de echipă. În ultimul timp, suporterii au suferit foarte mult”, a spus Burcă după victoria cu Concordia.

Dinamo mai trebuie să își rezolve problema meciurilor de pe teren propriu. După derby-ul cu Steaua, oficialii dinamoviști trebuie să găsească un stadion unde să își desfășoare meciurile de pe teren propriu.

Dinamo a vrut să joace derby-ul pe “Arcul de Triumf”! Situaţia noului stadion rămâne complicată

După retrogradare au fost refuzați în Colentina, în Cotroceni și la Chiajna. Au jucat două meciuri la Clinceni, însă Vlad Iacob, administratorul special al clubului, a declarat că echipa nu va mai rămâne acolo.

Din informațiile FANATIK, pentru derby-ul cu Steaua, dinamoviștii au încercat să închirieze stadionul “Arcul de Triumf”. Doar că situaţia este în continuare blocată acolo, astfel că singura variantă viabilă a fost Arena Naţională, cu toate riscurile.

După derby, Dinamo îşi caută din nou stadion pentru că nu îşi vor mai permite să joace pe Arenă. Oficialii speră să se rezolve problemele la “Arc” şi să îşi poată disputa meciurile de pe teren propriu pe noua arenă din nordul Capitalei, însă o altă variantă este şi stadionul din Voluntari.

  • 30.000 de euro cu tot cu TVA va plăti Dinamo pentru închirierea Arenei Naţionale
  • 4 puncte sunt între cele două rivale în clasament
ADVERTISEMENT