Dinamo a “transferat” foste participante la Miss! Cu ce iubite se laudă ultimele transferuri ale “câinilor”! Foto

Razvan Nicolae   
în Dinamo
03/02/2019, 21:08
Dinamo a “transferat” foste participante la Miss! Cu ce iubite se laudă ultimele transferuri ale “câinilor”! Foto GALERIE FOTO
Dinamo a "transferat" foste participante la Miss

Dinamo a “transferat” foste participante la Miss, nu doar fotbalişti. Mircea Rednic a produs o adevărată revoluţie la nivelul lotului, iar nouă fotbalişti au fost aduşi în această iarnă. “Câinii” vor să prindă play-off-ul în Liga 1 Betano, însă, cu singuranţă, vor prinde un loc fruntaş în topul celor mai frumoase iubite sau soţii de fotbalişti.

Athanasios Papazoglou este ultimul transfer făcut de Dinamo în această iarnă. Atacantul de 30 de ani trăieşte o poveste de dragoste cu Vasiliki Tsirogianni, fostă câştigătoare a concursului Miss Grecia în 2012 şi participantă la Miss Univers. Iubita fotbalistului grec se va muta în Bucureşti, aceasta urmându-l peste tot pe unde jucătorul a evoluat. “Am locuit împreună la Salonic, apoi ea s-a mutat cu mine în funcție de orașele în care am evoluat. Am vrut să trăim împreună și de aceea ne înțelegem perfect. Dacă voi pleca în străinătate, cu siguranță o voi lua cu mine pe Vasiliki”, declara Athanasios Papazoglou într-un interviu pentru revista People din Grecia. În 2012, când a participat la Miss Univers, Vasiliki Tsirogianni s-a fotografiat cu Donald Trump, actualul preşedinte al Statelor Unite ale Americii.

Dinamo a “transferat” foste participante la Miss. Soţia lui Mamoutou N’Diaye a trecut la islamism

Dinamo a “transferat” foste participante la Miss, iar pe lista “câinilor” se numără şi soţia lui Mamoutou N’Diaye. Mijlocaşul de 28 de ani este căsătorit cu Lindsey Van Gele, fostă participantă la Miss Belgia 2012. Modelul a trecut la islamism înainte de căsătorie şi şi-a schimbat numele în Aisha, renunţând în acelaşi timp la cariera în modă. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Dinamo a
Dinamo a “transferat” foste participante la Miss. Soţia lui Mamoutou N’Diaye a trecut la islamism

“Am trecut la islamism în momentul în care Mamoutou m-a cerut în căsătorie. O ceremonie civilă nu era îndeajuns pentru mine”, spunea Lindsey Van Gele într-un interviu pentru emisiunea Komen Eten Vier. După ce s-a convertit, fostul model a ales să urmeze codurile de îmbrăcăminte din respect pentru soţul ei şi a renunţat să mai consume carne de porc şi să bea alcool.

Închide ×