Sport

Dinamo a transferat un atacant trecut pe la Deportivo La Coruna! Nu a mai înscris din 2019

Dinamo a reușit să-l transfere pe Dani Iglesias, un atacant care a trecut de-a lungul timpului pe la Deportivo La Coruna, dar care nu a mai înscris un gol din 2019.
29.07.2022 | 22:25
Dinamo a transferat un atacant trecut pe la Deportivo La Coruna Nu a mai inscris din 2019
Dinamo a transferat un atacant trecut pe la Deportivo La Coruna. Sursă foto: Facebook/Dinamo
ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Dani Iglesias, deși este atacant, a jucat pe foarte multe poziții în teren, inclusiv pe cea de mijlocaș defensiv în fața apărării, pe lângă cea de extremă dreapta, extremă stânga, mijlocaș ofensiv sau mijlocaș central.

Dinamo a transferat un atacant trecut pe la Deportivo La Coruna

Dani Iglesias este jucătorul transferat de Dinamo în speranța promovării încă din primul an în prima ligă. Ibericul este un produs al Academiei de Fotbal de la Deportivo La Coruna, dar nu a apucat să debuteze pentru echipa mare.

ADVERTISEMENT

A mai trecut pe la Deportivo Alaves B și Guadalajare din Spania, după care a fost împrumutat în Croația, la NK Istra, fiind ulterior transferat tot în Croația, dar la HNK Rijeka pentru 350.000 de euro.

A mai jucat și la Spartak Trnava și la SKF Sered, care a fost și ultima echipă a spaniolului. Un lucru îngrijorător pentru Dinamo este că Dani Iglesias nu a mai înscris de pe data de 24 mai 2019, ceea ce poate fi un semn mare de întrebare în cazul unui atacant.

ADVERTISEMENT
  • 27 de ani are Dani Iglesias
  • 1 Cupă a Croației a câștigat Dani Iglesias cu Rijeka

Dani Iglesias a fost prezentat oficial la Dinamo

Dani Iglesias a fost prezentat oficial la Dinamo printr-o postare pe contul oficial de Facebook al „câinilor”: „TRANSFER. Dani Iglesias la Dinamo 1948. Dinamo 1948 București anunță transferul mijlocașului spaniol Dani Iglesias la clubul nostru, a declarat administratorul special Vlad Iacob pentru paginile oficiale de Facebook și Instagram ale clubului.

Ultima oară la Sered, în prima ligă a campionatului din Slovacia, Dani Iglesias (27 de ani) și-a început cariera la Deportivo La Coruna și a mai evoluat în Spania pentru Alaves și Guadalajara.

ADVERTISEMENT

În 2018, Dani Iglesias a făcut pasul în campionatul Croației, a jucat pentru Istra și Rijeka, iar în ultimele două sezoane competiționale a evoluat în Slovacia pentru Spartak Trnava și Sered”.

„24 de meciuri a jucat Dani Iglesias, sezonul trecut, pentru Sered, în campionatului Slovaciei.

32 de partide e adunat Dani Iglesias în prima ligă din Croația pentru Istra și Rijeka. În tricoul croaților de la Rijeka a jucat 3 meciuri în Europa League.

ADVERTISEMENT

2 selecții la reprezentativa sub 17 ani a Spaniei are Dani Iglesias. 27 de ani a împlinit Dani Iglesias în această lună, pe 17 iulie. Bun venit, Dani Iglesias!”, s-a mai arătat în comunicatul dinamoviștilor.

  • 250.000 de euro este cota de piață a lui Dani Iglesias, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT