Fotbal intern

Dinamo a transferat un mijlocaş ofensiv! A trecut pe la Juventus Torino. EXCLUSIV

26.03.2019 | 19:09
Dinamo a transferat un mijlocas ofensiv A trecut pe la Juventus Torino EXCLUSIV

Dinamo se mişcă pe piaţa transferurilor şi în timpul sezonului. FANATIK a aflat că Elvis Kabashi, unul dintre jucătorii aduşi în probe la club l-au convins pe Mircea Rednic şi va semna contractul cu echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare. 

Dinamo a transferat un mijlocaş ofensiv! Kabashi va semna cu echipa lui Rednic

Al doilea jucător aflat în probe la Dinamo, Facundo Mallo (foto jos), va mai fi testat de Mircea Rednic, însă din informaţiile FANATIK, sunt şanse mari ca şi fundaşul uruguayan să fie oprit în lotul echipei “câinilor”. “Puriul” este într-o permanentă căutare de jucători pentru a găsi cele mai bune soluţii pentru clubul “alb-roşu”, care nu trece prin cele mai bune momente. Obiectivul “Puriului” este să formeze o echipă puternică pentru sezonul viitor, capabilă să se bată la câştigarea titlului.

Elvis Kabashi este un mijlocaș cu veleități ofensive, dar poate evolua și în spatele vârfului. Kabashi are și el două selecții în reprezentativa U19 a Albaniei, formație pentru care a marcat un gol. Și Kabashi vine din poziția de liber de contrat, după ce Livorno i-a reziliat înţelegerea,. Șase luni de zile a stat albanezul la gruparea italiană până când s-a luat decizia întreruperii contractului.

Dinamo a transferat un mijlocaş ofensiv! A trecut pe la Juventus Torino (1)
Facundo Mallo, jucător aflat în probe la Dinamo

Mustoe, dat afară de la Dinamo! Clubul a anunţat oficial despărţirea

Kabashi a mai jucat pentru formații precum AS Viterbese Castrense sau US Città di Pontedera, dar a fost sub contract şi cu Juventus. Torinezii l-au cumpărat de la Empoli U19, în 2013, pentru 700.000 de euro, însă nu a apucat să joace vreun meci la echipa mare.

Facundo Mallo este la prima experiență departe de casă. Apărătorul are 1.86 metri, lovește mingea cu piciorul drept și a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Liverpool Montovideo și CA Torque. De la 1 ianuarie, jucătorul care trebuie să-l impresioneze acum pe  Rednic a devenit liber de contract.

Dinamo face şi curăţenie. După portarul Sean McDermott, “câinii” l-au dat afară şi pe fundaşul Jordan Mustoe, Mircea Rednic fiind nemulţumit de randamentul dat de apărătorul englez. În acest moment, Dinamo este pe locul 3 în play-out.