Fotbal intern

Dinamo a transferat un mijlocaș portughez din Grecia! A ajuns în cantonamentul “câinilor” din Spania. VIDEO EXCLUSIV

30.06.2019 | 12:20
Dinamo a transferat un mijlocas portughez din Grecia A ajuns in cantonamentul cainilor din Spania VIDEO EXCLUSIV

Oficialii clubului Dinamo București au realizat un nou transfer și i-au adus antrenorului Eugen Neagoe un mijlocaș portughez care în ultimii doi ani a evoluat în prima ligă din Grecia. ”Câinii” se află într-un stagiu de pregătire în Spania, la Marbella, acolo unde pregătesc startul noii ediții din Liga 1. După un sezon dezamăgitor, dinamoviștii vor avea parte de un start de foc în viitoarea stagiune, urmând să întâlnească în primele trei etape FC Viitorul, U Craiova și CFR Cluj.

Dinamo a transferat un mijlocaș portughez din Grecia

În încercarea de a ajunge în play-off-ul Ligii 1 după două sezoane în care a ratat acest obiectiv, șefii de la Dinamo fac transferuri pe bandă rulantă, ultima achiziție fiind mijlocașul portughez Armindo Rodrigues Mendes Furtado Brito, care a jucat în ultimele două sezoane la Skoda Xanthi în Grecia. Conform site-ului oficial al clubului, jucătorul va ajunge duminică în cantonamentul de la Marbella.

Brito, care a jucat 44 de meciuri și a marcat șase goluri în cei doi ani petrecuți la formația elenă, a mai jucat în cariera sa la echipele portugheze Maritimo Funchal, Boavista Porto, Gil Vicente, Torreense, Sertanense, Lagoa, Barreirense și pentru angolezii de la Recreativo Libolo. Fotbalistul în vârstă de 31 de ani are și două selecții la reprezentativa Insulelor Capului Verde.

Brito, al nouălea transfer făcut de Dinamo în această vară

Armindo Rodrigues Mendes Furtado Brito este al nouălea jucător transferat de Dinamo București în această vară. Odată cu aducerea antrenorului Eugen Neagoe și a mangerului general Florin Prunea, ”câinii” i-au mai achiziționat pe Cătălin Straton, Alexandru Răuță, Andrei Sin, Florin Bejan, Slavko Perovic, Gabriel Moura, Kevin Bru și Riccardo Piscitelli.

Dinamo București va susține duminică, de la ora 20:00, al doilea meci amical din stagiul de pregătire de la Marbella, urmând să întâlnească formația FC Brunus din Gibraltar. În prima partidă de pregătire din Spania, elevii lui Eugen Neagoe au învins cu scorul de 2-0 echipa nord-irlandeză Linfield prin golurile atacanților Mattia Montini și Daniel Popa.

Tags: