Carousel hot news

DINAMO. “A venit cu coada între picioare, aşa a şi plecat”

Basarab Panduru l-a criticat în termeni dur pe Flavius Stoican după ce tehnicianul a ales să demisioneze de pe banca lui Dinamo....
13.11.2014 | 22:16
DINAMO. “A venit cu coada între picioare, aşa a şi plecat”
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru l-a criticat în termeni dur pe Flavius Stoican după ce tehnicianul a ales să demisioneze de pe banca lui Dinamo.

Mulţi acceptă anumite lucruri la început. După un timp, cînd văd că au rezultate, spun şi ei că vor aia, vor aia, vor nu ştiu ce jucători. Cînd te-a pus nu ai prea comentat. Dar cînd ai rezultate, începi să ai o opinie şi începi să ai probleme. Dar el a zis acum şi că şi-a neglijat familia. Bănuiesc acum că nu acceptă după o săptămînă o ofertă, să arunci copilul prin casă şi să accepţi oferta. Eu asta înţeleg prin neglijarea familiei. Problema e că nimeni nu se întreabă de ce îl pune, dar toată lumea se întreabă de ce e dat afară. În general, cei care vin cu coada între picioare, aşa pleacă”, a spus Panduru la Dolcesport.

ADVERTISEMENT

Fostul internaţional a comentat şi numirea lui Ionel Dănciulescu în funcţia de antrenor al lui Dinamo. “Sincer, nu mă gîndeam niciodată la Dănciulescu. Mă gîndeam la Mateuţ. Mă mai gîndeam că poate Bratu, care e la echipa a doua, tot un fel de Stoican. Eu de cînd a venit Bratu la echipa a doua am spus că ăsta e traseul”. 

basarab-panduru-talking-with-midia

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri