Fotbal intern

Dinamo, absență importantă în derby-ul cu Universitatea Craiova! Cine joacă în locul lui Anton. Exclusiv

04.02.2021 | 21:37
Dinamo absenta importanta in derbyul cu Universitatea Craiova Cine joaca in locul lui Anton Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut cu 0-1 derby-ul cu FCSB de pe teren propriu, însă nu are timp de respiro pentru că sâmbătă are meci pe “Ion Oblemenco” împotriva Universității Craiova. Pentru acest meci, “câinii” l-au pierdut pe Paul Anton, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. 

Paul Anton a fost avertizat în prelungirile meciului cu FCSB și va fi suspendat în confruntarea cu Universitatea Craiova pentru cumul de cartonașe galbene. Mijlocașul s-a dovedit a fis unul dintre cei mai buni jucători ai “câinilor” din actuala stagiune.

ADVERTISEMENT

Dinamo, absență importantă în derby-ul cu Universitatea Craiova! Gol îi ia locul lui Anton

Din informațiile noastre, în locul lui Paul Anton va evolua Janusz Gol, polonezul care a început ca rezervă derby-ul cu FCSB. Mijlocașul a intrat pe parcurs, însă nu a reușit să aibă niciun impact în meci.

Paul Anton a fost cel mai bun om al lui Dinamo în acest sezon și unul dintre puținii care nu au acceptat înjumătățirea salariului pentru această stagiune în încercarea suporterilor-acționari de la DDB care vor să salveze clubul. El are o remunerație lunară de 18.000 de euro, însă fanii au dat asigurări că salariile sale vor fi plătite și mijlocașul a decis să rămână.

ADVERTISEMENT

Program infernal pentru “câini” în perioada următoare

Pentru Dinamo, confruntarea de sâmbătă din Bănie se poate dovedi decisivă pentru play-off. Un eventual eșec la Craiova ar îndepărta echipa lui Jerry Gane de obiectiv, care este acum la 3 puncte de Chindia, echipa de pe locul 6, însă Dinamo are un meci în minus.

“Câinii” au un program infernal în perioada următoare. Imediat după meciul cu Universitatea Craiova, Dinamo joacă pe Ștefan cel Mare în Cupa României cu FCSB, iar după trei zile are meci împotriva lui Sepsi, tot pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Revenire importantă în defensivă

Paul Anton va fi apt pentru confruntarea din Cupa României cu FCSB. Dinamoviștii le-au promis fanilor că vor încerca să își ia revanșa în fața rivalei, după ce în ultimii ani FCSB a câștigat ultimele patru derby-uri în toate competițiile.

Jerry Gane are parte și de vești bune înaintea meciului cu Universitatea Craiova. Ricardo Grigore este recuperat complet și poate reveni în centrul defensivei în confruntarea de pe arena “Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Fundașul central al dinamoviștilor a revenit în urmă cu o săptămână și jumătate la antrenamente, însă Gane nu a vrut să riște și nu l-a folosit până acum. Iar pentru următoarele meciuri, Grigore poate reprezenta o soluție bună în apărare.

  • 29 de ani are Paul Anton
  • 7 victorii în 21 de meciuri are Dinamo în acest sezon
ADVERTISEMENT