Sport

Dinamo – Academica Clinceni 3-1. „Câinii” fac spectacol și urcă în clasament peste FCSB și U Craiova. Video

Dinamo a câștigat cu 3-1 partida cu Academica Clinceni și a urcat în clasament peste FCSB și Universitatea Craiova, echipe cu pretenții din Liga 1.
02.08.2021 | 23:36
Dinamo  Academica Clinceni 31 Cainii fac spectacol si urca in clasament peste FCSB si U Craiova Video
ADVERTISEMENT
02-08-2021
20:37

Cum arată clasamentul din Liga 1 după Dinamo - Academica 3-1

Dinamo a învins Academica Clinceni cu scorul de 3-1 și ocupă locul 4 în clasamentul Ligii 1, peste FCSB și Universitatea Craiova,  după disputarea a trei etape.

02-08-2021
18:31

Dinamo - Academica Clinceni 3-1 (Sorescu 45+3, 90+4, Mihaiu 71 / Cioiu 37)

Vezi VIDEO cu cele mai importante faze

Min. 90+4: GOOOL DINAMO! Contraatac rapid al gazdelor, finalizat elegant de Sorescu.

Min. 84: La Dinamo, Ehmann intră în locul lui Răuță.

Min. 80: Mihaiu șutează de la 16 metri peste poartă.

Min. 76: Lucian Filip și Longher intră la Academica în locul lui Cascini și Cioiu.

Min. 74: Ocazie imensă ratată de Dinamo. Sorescu șutează de la 20 de metri, Păun respinge până la Mihaiu, care din 4 metri reia pe lângă poartă.

Min. 71: GOOOL DINAMO! Ricardo Grigore îl lansează excelent pe MIhaiu, care îl păcălește pe Holzmann și îl învinge pe Păun cu un șut din 10 metri.

Min. 61: Gavra și Omoh au intrat la Academica în locul lui Vellios și Vanzo.

Min. 46: De Amorim a intrat în locul lui Kazlauskas la Academica.

Min. 45+4: Accidentat, dinamovistul A. Radu este înlocuit de Borcea.

Min. 45+3: GOOOL DINAMO! Sorescu ia o acțiune pe cont propriu din jumătatea de teren dinamovistă și înscrie cu un șut fabulos, de la peste 25 de metri.

Min. 45+2: Vellios scapă singur cu Eșanu, dar portarul dinamovist intervine miraculos.

Min. 37: GOOOL ACADEMICA! Cioiu marchează cu un șut superb, la colțul lung, direct în vinclu.

Min. 32: Bani caută vinclul de pe 16 metri, dar mingea trece mult pe lângă poartă.

Min. 25: Steliano Filip trimite un șut-bombă de la marginea careului, puțin pe lângă poarta lui Păun.

Min. 22: Bine lansat de Steliano Filip, Ahmed Bani scapă singur în careu, dar șutează pe lângă poartă din 10 metri.

Min. 1: A început partida.

02-08-2021
17:03

Echipele de start la Dinamo - Academica

  • Dinamo: Eșanu – Sorescu, Giafer, R. Grigore, A. Radu – G. Crețu, Al. Răuță, St. Filip – A. Mustafa, R. Moldoveanu, A. Mihaiu. Rezerve: Șt. Fara, Țone, Ehmann, Măgureanu, Cl. Stan, V. Borcea, A. Florescu, I. Diniță, A. Mitran. Antrenor: Dario Bonetti
  • Academica Clinceni: A. Păun – Fl. Achim, Bilali, Fl. Gardoș, Holzmann – Cascini, Ventura – Cioiu, Vanzo, Kazlauskas – Vellios . Rezerve: Șt. Dobre, Gavra, Jutric, De Amorim, Patriche, V. Dumitrache, Longher, L. Filip, Omoh. Antrenor: Ilie Poenaru

Meciul Dinamo – Academica Clinceni are loc luni, 2 august, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 3-a din Liga 1, fiind ultima partidă care completează tabloul acestei runde. Se vor întâlni două echipe cu probleme după primele două etape.

Unde se joacă meciul Dinamo – Academica Clinceni

Confruntarea Dinamo – Academica Clinceni se dispută luni, 2 august, de la ora 21:30, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, în etapa a 3-a din Liga 1, în tribune putând lua loc spectatori în procent de 75 la sută din capacitatea arenei.

ADVERTISEMENT

Toţi cei care doresc să asiste la acest joc trebuie însă să facă dovada schemei de vaccinare complete sau a efectuării unui test negativ PCR valabil 72 de ore ori a unui test antigen rapid, valabil pe durata a 24 de ore.

Cine transmite la TV partida Dinamo – Academica Clinceni

Partida Dinamo – Academica Clinceni se joacă luni, 2 august, de la ora 21:30, pe stadionul câinilor, din Şoseaua Ştefan cel Mare şi este transmisă în direct pe micile ecrane de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

În Bucureşti, ca de altfel în majoritatea regiunilor din ţară, continuă să fie o vreme caniculară. La ora startului partidei se prognonzează că temperatura va rămâne ridicată, în jur de 32 de grade, ceea ce obligă la cele două pauze de hidratare pe repriză. Va conduce partida Sebastian Colţescu.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Dinamo – Academica Clinceni

La Dinamo a revenit Ricardo Grigore, care a fost cu naţionala olimpică la Tokyo şi este foarte probabil să intre în echipă din primul minut. Însă continuă să fie absent, deşi a revenit la pregătire, unul dintre oamenii cheie ai echipei, mijlocaşul Paul Anton.

ADVERTISEMENT

Academica Clinceni îl are out pe fundaşul Paul Pârvulescu, iar Florin Gardoş se va afla pe bancă, dar va intra numai în caz de necesitate, el acuzând în ultimele zile ceva probleme musculare.

Echipele probabile la Dinamo – Academica Clinceni

  • Dinamo: Eșanu – Sorescu, R. Grigore, Giafer, A. Radu – Răuță – Mihaiu, Bani, G. Crețu, St. Filip – Moldoveanu. Antrenor: Dario Bonetti
  • Academica Clinceni: A. Păun – Pașov, Bilali, Patriche – Fl. Achim, Cioiu, Cascini, Moulin, Vanzo – Chandarov, Gavra. Antrenor: Ilie Poenaru
ADVERTISEMENT

Ambele echipe au mare nevoie de puncte

Dinamo are trei puncte, acel 3-2 din prima etapă, tot acasă, cu Voluntari şi acum speră să răpună a doua echipă ilfoveană din Liga 1. Îniantea partidei, antrenorul Dario Bonetti a primit și o veste bună: Alexandru Răuță și-a retras memoriul și va continua la Dinamo.

Dinamo are mare nevoie de o susţinere importantă şi ca prezenţă fizică din partea fanilor, însuşi antrenorul Dario Bonetti făcând apel ca stadionul să fie plin în limitele admise de normele sanitare, adică 75 la sută din capacitate, la acest meci.

Academica stă și mai rău decât Dinamo în clasament, echipa antrenată de Ilie Poenaru suferind două înfrângeri în primele două etape ale Ligii 1: 0-2 în deplasare cu Sepsi și 1-2 pe teren propriu cu CFR Cluj.

Cote la pariuri pentru jocul Dinamo – Academica Clinceni

Dinamo a câştigat cu Voluntari, 3-2, singurul meci jucat pe teren propriu, însă bookmakerii nu au încredere în căţeii lui Dario Bonetti şi consideră Clincenii drept favoriţi cu o cotă de 1,90. „Alb-roşiii” au în schimb o cotă de 4,40 pentru a obţine cele trei puncte. Un gol marcat de ei ajunge la cota 1,50.

Bilanţul întâlnirilor directe din Groapă nu e un motiv de linişte pentru Dinamo. Academica a câştigat ultimele două vizite şi singurul eşec a fost un 2-4 în anul promovării, în 2019. Ilfovenii nu au nici un punct în acest sezon şi, evident, şi le doresc pe primele trei în acest meci.

ADVERTISEMENT