Sport

Dinamo – Academica Clinceni 5-1. “Câinii” obțin victoria în repriza secundă. Ce șanse mai au la locul 13

FANATIK vă oferă amănunte despre meciul Dinamo - Academica Clinceni, programat sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 12:30, în etapa a 7-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1.
30.04.2022 | 14:19
Dinamo  Academica Clinceni 51 Cainii obtin victoria in repriza secunda Ce sanse mai au la locul 13
Dinamo s-a distrat cu Academica Clinceni în primul meci al zilei în Liga 1. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
30-04-2022
08:41

Dinamo - Academica Clinceni 5-1 (Ivanovski 55, Ivanov 58, Morar 76, 78, Azankpo 86 / Massaro 88)

Dinamo s-a apropiat la doar 4 puncte de Chindia Târgoviște, ocupanta locului 13, cea care, în acest moment, va juca barajul de menținere cu formația de pe locul 4 din eșalonul secund, sau cea de pe poziția a 5-a, dacă la finalul sezonului Steaua va fi pe 4.

Ca să o depășească în clasament, Dinamo ar să câștige meciurile cu UTA și FC Botoșani pe care le mai are de disputat până la finalul sezonului, iar Chindia să piardă partidele cu Sepsi și Gaz Metan Mediaș.

Vezi AICI cele mai importante faze video   

Min. 90: 5-1 S-a încheiat meciul din Ștefan cel Mare

Min. 88: 5-1 GOOOOOL Academica!!! Massaro reduce din diferență

Min. 86: 5-0 GOOOOOL Dinamo!!! Azankpo înscrie și el

Min. 78: 4-0 GOOOOOL Dinamo!!! Morar reușește dubla în doar două minute

Min. 76: 3-0 GOOOOOL Dinamo!!! Vlad Morar înscrie din a doua încercare

Min. 58: 2-0 GOOOOOL Dinamo!!! Ivanov dublează avantajul ”câinilor”

Min. 55: 1-0 GOOOOOL DInamo!!! Steliano Filip pasează pentru Mirko Ivanovski și acesta deschide scorul cu o execuție acrobatică

Min.46: 0-0 S-a reluat meciul de pe stadionul din Ștefan cel Mare

Min. 45: 0-0 Prima repriză se încheie cu o nouă ocazia a dnamoviștilor

Min. 41: 0-0 Ocazie uriașă pentru Academica. Alghoul ratează singur cu Eșanu

Min. 37: 0-0 Dinamo evoluează în superioritatenumerică. Rufati este eliminat

Min. 30: 0-0 Torje șutează năpraznic din preajma punctului de la 11 metri, dar mingea trece pe lângă

Min. 23: 0-0 Steliano Filip ratează complet șutul și tabela rămâne nemodificată

Min. 20: 0-0 dublă ocazie importantă irosită de Dinamo

Min. 1: 0-0 A început meciul

Dinamo: Eșanu – Grădinaru, Jovanovic, Patriche, St. Filip – Ivanov, J. Rodriguez – Bordușanu, Matei, Torje – Ivanovski. Rezerve: Figueiredo, Aloe, G. Crețu, Buleică, Răuță, Mihaiu, Morar, Azankpo, Măgureanu.
Antrenor: Dusan Uhrin

Academica Clinceni: Bolboașă – C. Ion, Tsvetkov, I. Ștefan – Rufati, L. Florică, Vrdoljak, R. Ion, Holzmann – Alghoul, Dumitrache. Rezerve: Ureche, Gogov, Massaro, Jerdea, Obedeanu, Oprea, Iana, Cosmin Ion, Sterian.
Antrenor: Daniel Popa

Meciul Dinamo – Academica Clinceni are loc sâmbătă, 30 aprilie, cu începere de la ora 12:30, în cadrul etapei a 7-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1. Este un meci trist pentru ambele echipe, Dinamo pregătindu-se de un moment foarte important pentru viitorul clubului, barajul de supravieţuire cu una dintre echipele care vor termina pe locurile 3 sau 4 în play-off-ul de promovare din Liga 2.

Unde se joacă meciul Dinamo – Academica Clinceni

Confruntarea Dinamo – Academica Clinceni se desfăşoară sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 12:30, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, în etapa a 7-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1. Dinamo nu mai poate evita dubla de baraj pentru supravieţuire, pentru că va termina pe locul 14 în timp ce ilfovenii sunt deja în a doua ligă, fiind permanent depunctaţi, la fel ca Gaz Metan, pentru neplata unor datorii faţă de foşti jucători sau tehnicieni.

ADVERTISEMENT

Se joacă la o oră neobişnuită pentru Dinamo, o oră mai degrabă de matineu şi nu puţini au fost suporterii “câinilor” care au postat cu ironie pe reţelele de socializare faptul că LPF încearcă să îi obişnuiască de pe acum cu orele la care vor evolua din sezonul viitor, în cazul în care se va produce şocul primei retrogradări din istoria clubului.

Echipele probabile la Dinamo – Academica Clinceni

Dinamo: Eşanu – Moura, Carp, Jovanovic, St. Filip – Borduşanu, Răuţă, Pierret, Grădinaru – Matei – Morar. Antrenor: Dusan Uhrin.

ADVERTISEMENT

Academica Clinceni: Ureche – C. Ion, Tsvetkov, Ştefan – Rufati, Vrdoljak, Gogov, Florica – R. Ion, Jerdea, Obedeanu. Antrenor: Constantin Giurescu.

Cine transmite la TV partida Dinamo – Academica Clinceni

Partida Dinamo – Academica Clinceni se joacă sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 12:30, în etapa a 7-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1 şi este pur şi simplu un meci de respectare a programului competiţional, pentru că nu are absolut nici o miză. Jocul va fi transmis pe micile erane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2, dar îl mai puteţi urmări şi dacă intraţi pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti se anunţă sâmbătă, 30 aprilie, o zi cu cer mai mult senin, cu şanse foarte reduse de precipitaţii şi cu o maximă a zilei de 20 de grade, temperatură care nu poate deranja evoluţiile jucătorilor, pentru că nu înseamnă caniculă. Va arbitra partida unul dintre noii cavaleri ai fluierului din Liga 1, Antonie Andrei, tot din Capitală.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Dinamo – Academica Clinceni

Este foarte greu de vorbit despre componenţa loturilor celor două echipe pentru acest meci. Deoarece, neavând nici o miză, cei doi tehnicieni pot folosi ce jucători vor, mai ales Dinamo putând alege varianta de a începe să lase la odihnă dintre titulari, în special pentru a evita pericolul unor accidentări nedorite până la meciurile de baraj.

ADVERTISEMENT

În ceea ce priveşte pe Academica Clinceni, aici lucrurile sunt şi mai mult ca un rebus, pentru că odată cu începerea depunctărilor succesive o parte dintre jucătorii străini sosiţi în iarnă nu mai au nici o tragere de inimă de a juca iar pe de alta este foarte multă incertitudine în jurul viitorului echipei, după retrogradare.

Cote la pariuri la jocul Dinamo – Academica Clinceni

Casele de pariuri sunt extrem de drastice în ceea ce priveşte cotele acordate la acest meci, în care cosideră că ilfovenii sunt prezenţi doar decorativ. Dinamo este superfavorită, cotă 1,20 faţă de nu mai puţin de 14,00, cât au primit cei de la Clinceni. Un gol marcat de aceştia ajunge la cota de 2,20!

Cele două echipe s-au întâlnit începând cu anul 2019. Dinamo are, evident, cele mai mult succese, dar există şi victorii ale Academicii, în campionatul trecut reuşind acest lucru chiar pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT