Sport

Academica Clinceni le închide porțile fanilor lui Dinamo. PCH, obligată să anuleze deplasarea la Giurgiu. Exclusiv

Academica Clinceni nu vrea fani dinamoviști în tribune la Giurgiu, astfel că partida se va juca fără spectatori. 500 de "ultrași" din PCH doreau să dacă deplasarea.
02.12.2021 | 10:22
Academica Clinceni le inchide portile fanilor lui Dinamo PCH obligata sa anuleze deplasarea la Giurgiu Exclusiv
Dinamo a vrut să joace pe "Ştefan cel Mare" cu Academica! Ilfovenii au refuzat deşi au jucat cinci meciuri în "Groapă". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Confruntarea dintre Academica Clinceni şi Dinamo se va juca vineri, de la ora 21:00, la Giurgiu, pe stadionul Marin Anastasovic. Pentru ilfoveni, este al patrulea stadion pe care joacă meciurile de pe teren propriu.

Aceademica Clinceni – Dinamo se joacă la Giurgiu, fără spectatori! Fanii din PCH, cei mai afectați

Din informaţiile FANATIK, Academica Clinceni a cerut Jandarmeriei ca partida cu Dinamo, de pe propriul teren, să se joace fără spectatori. În ciuda faptului că ar fi putut fi prezenți fani în limita a 30 la sută din capacitatea arenei din Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Aproximativ 500 de fani din PCH plănuiau să facă deplasarea pentru a o încuraja pe Dinamo în partida cu Academica Clinceni. Motiv pentru care oficialii gazdelor au preferat să-și folosească dreptul de a închide arena pentru partida de vineri.

Academica Clinceni a mai luat o măsură împotriva lui Dinamo. A refuzat să joace pe “Ștefan cel Mare”, stadionul pe care a evoluat de obicei din postura de gazdă

Dinamo ar fi vrut ca meciul cu Academica Clinceni să se dispute în Şoseaua Ştefan cel Mare, numai că s-au lovit de refuzul ilfovenilor, care au rămas la varianta iniţială, Giurgiu.

ADVERTISEMENT

“Câinii” se bazau pe faptul că Academica a jucat în “Şoseaua Ştefan cel Mare” cinci meciuri pe teren propriu din totalul de opt de până acum. Totuşi, oficialii de la Clinceni nu au vrut să joace meciul cu Dinamo în fieful lor.

Academica a folosit patru stadioane în acest sezon pentru meciurile de pe teren propriu

Astfel, Academica va juca pentru a doua oară în sezon la Giurgiu. În urmă cu două etape, Sepsi s-a impus cu 2-0 pe stadionul Marin Anastasovici şi a adâncit criza echipei antrenate până pe 1 decembrie de Ionuţ Chirilă.

ADVERTISEMENT

Este al patrulea stadion, folosit de Academica Clinceni ca teren gazdă în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1: Călăraşi, Clinceni, Bucureşti şi Giurgiu, fiind oraşele în care echipa ilfoveană a găzduit meciuri:

  • Academica Clinceni – CFR Cluj 1-2 (Călăraşi)
  • Academica Clinceni – FC U Craiova 1-2 (Clinceni)
  • Academica Clinceni – CS Mioveni 1-1 (Stadion Dinamo)
  • Academica Clinceni – FC Argeş 0-1 (Stadion Dinamo)
  • Academica Clinceni – FC Botoşani 1-1 (Stadion Dinamo)
  • Academica Clinceni – UTA Arad 0-3 (Stadion Dinamo)
  • Academica Clinceni – Rapid 2-2 (Stadion Dinamo)
  • Academica Clinceni – Sepsi 0-2 (Giurgiu)
  • Academica Clinceni – Dinamo, 03.12.2021 (Giurgiu)
ADVERTISEMENT

Dinamo, fără victorie de la meciul tur cu Academica! Patru luni de secetă

Oficialii dinamoviştilor sperau să poată juca în Ştefan cel Mare, iar în acest caz echipa lui Rednic ar fi fost avantajată. Atât pentru că i-ar fi avut pe fani alături, însă şi din punctul de vedere al costurilor cu deplasarea.

Dinamo nu a mai câştigat în campionat de la meciul tur cu Academica Clinceni, disputat pe 2 august. Atunci, “câinii” s-au impus cu 3-1 în “Groapă”. Oaspeții sunt încă fără victorie în acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1.

Revoluţie la Clinceni, cu două zile înainte de meci! Acţionar nou, Chirilă e out

Academica rămâne singura echipă fără victorie, iar înaintea meciului cu Dinamo a făcut o adevărată revoluţie la nivelul conducerii. Clubul va avea un nou acţionar şi au fost deja numiţi Augustin Călin şi Sabin Ilie, în funcţiile de director sportiv şi team manager.

Ionuţ Chirilă nu a fost lăsat la antrenamente şi, cel mai probabil, va fi înlocuit de Flavius Stoican, ultima dată antrenor la FC U Craiova. Un anunţ oficial este aşteptat în cursul zilei de joi.

Pentru Dinamo este vitală o victorie cu Academica. După meciul de vineri, Mircea Rednic va avea o discuţie cu Iuliu Mureşan şi Răzvan Zăvăleanu pentru a discuta despre viitorul echipei şi despre transferurile din iarnă.

  • 4 luni au trecut de la ultima victorie a celor de la Dinamo
  • 5 meciuri a jucat Academica Clinceni pe teren propriu în “Ştefan cel Mare”

 

ADVERTISEMENT