Sport

Probleme mari pentru Mircea Rednic. Doi jucători s-au ”rupt” și nu vor mai juca pentru Dinamo în acest an. Exclusiv

Problemele se țin scai de Dinamo. Fără victorie în campionat de la începutul lunii august, roș-albii se confruntă și cu numeroase indispoziții. Ultimii pe listă sunt doi dintre jucătorii proaspăt achiziționați.
25.11.2021 | 15:24
Probleme mari pentru Mircea Rednic Doi jucatori sau rupt si nu vor mai juca pentru Dinamo in acest an Exclusiv
Mircea Rednic dezamăgit. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo era deja într-o situație critică în momentul în care Mircea Rednic a fost instalat antrenor. Puncte puține, jucători neexperimentați și mai ales o severă lipsă de încredere a găsit Rednic în Ștefan cel Mare.

A urmat o campanie de achiziții pe repede înainte și senzația de recapacitare a fotbaliștilor. Dar rezultatele pozitive în continuare nu se arată. În plus, și jucătorii noi-veniți au început să se accidenteze.

ADVERTISEMENT

Carp și Espinosa s-au accidentat la antrenament

Michel Espinosa și Cătălin Carp nu vor mai intra în calculele antrenorului Mircea Rednic până la sfârșitul acestui an. Cei doi fotbaliști, recent sosiți la Dinamo, s-au accidentat.

”Am ceva probleme cu Espinosa și Carp, în rest toți jucătorii sunt prezenți”, a explicat Mircea Rednic la conferința de presă de dinaintea meciului cu FC U Craiova din etapa a 16-a a campionatului.

ADVERTISEMENT

Cătălin Carp a semnat cu Dinamo la sfârșitul lunii octombrie, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Fostul fundaș al celor de la FCSB a ajuns la gruparea din Ștefan cel Mare liber de contract.

El nu a apucat să joace însă pentru gruparea „alb-roșie” decât 20 de minute, în finalul partidei pierdută pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 0-3. După acest joc, din cauză că era în urmă cu pregătirea și a forțat la antrenamente, Carp a suferit o ruptură musculară, care-l va ține departe de gazon aproximativ 3-4 săptămâni. În aceste condiții, din informațiile obținute de FANATIK, șansele ca jucătorul moldovean să mai evolueze pentru Dinmao în acest an sunt aproape nule, cel mai probabil el urmând a intra în calculele lui Mircea Rednic la reluarea campionatului, în ianuarie 2022.

ADVERTISEMENT

Tot luna trecută a ajuns la Dinamo și Michel Espinosa. Mijlocașul francez a intrat într-un program de pregătire separat din cauza condiției fizice precare.

Mircea Rednic la forțat, însă, din lipsă de efectiv, iar fotbalistul s-a accidentat și va lipsi o perioadă îndelungată de timp, conform informațiilor FANATIK.

ADVERTISEMENT

Espinosa, un transfer ratat. N-a apucat să joace într-un meci oficial și nici nu va juca până la anul

Michel Espinosa a evoluat ultima oară în Bulgaria, la Botev Plovdiv și era liber de contract din luna iulie. Propus la Dinamo, acesta a reușit să-l convingă pe Mircea Rednic că merită o șansă.

În prima perioadă s-a antrenat separat din cauză că era în urmă cu pregătirea fizică. A prins până acum 3 partide în Casa Pariurilor Liga 1, fiind folosit 63 de minute în egalul de pe teren propriu cu Rapid (scor 1-1), prinzând apoi pe teren toate minutele în înfrângerile din deplasare cu Sepsi (1-4) și de „acasă” cu CFR Cluj (0-3).

A fost folosit și într-un amical cu FC Buzău, fără să impresioneze. Mai mult, imediat după acel joc, francezul a fost aprig criticat de unul dintre membrii importanți ai DDB.

”Nu poate face sprint nici dacă vede cum mama lui e jefuită. Băiatul ăsta nu are absolut nici o treabă cu fotbalul. Cum și-o fi dat Rednic acordul pentru așa ceva, îmi scapă”, spunea Daniel Șendre după victoria roș-albilor 3-2 în meciul test cu FC Buzău.

Ulterior , francezul nu a fost reținut în lot pentru meciul cu FC Voluntari de la începutul acestei săptămâni, iar miercuri s-a accidentat la ultimul antrenament condus de Mircea Rednic și nu va mai juca până în 2022.

ADVERTISEMENT