Dinamo-ACS Poli. Momente dificile pentru căpitan: ”L-am OPERAT!”

DINAMO-ACS POLI. Ionuţ Popa a anunţat, în urmă cu o săptămână, că vine cu rezervele în Capitală, pentru finala Cupei Ligii. S-a ţinut de cuvânt! Cinci piese grele lipsesc din angrenajul bănăţenilor, în frunte cu Marius Croitoru, nimeni altul decât căpitanul echipei.

DINAMO-ACS POLI. Dar Croitoru are şi un alt motiv pentru care nu se află în lotul condus de Ionuţ Popa: băiatul său a suferit o intervenţie chirurgicală, la Timişoara.

DINAMO-ACS POLI. David, în vârstă de 14 ani, a fost operat, miercuri, de apendicită, iar acum este în afara oricărui pericol. Maroius Croitoru şi soţia lui, Ramona, au trecut însă prin mari emoţii. ”David a fost operat miercuri, a durat ceva mai mult, pentru că au fost nişte complicaţii. Dar totul s-a terminat cu bine, acum e ok. Le mulţumesc celor care au fost alături de mine, care m-au ajutat”, a dezvăluit Marius Croitoru, pentru FANATIK.RO. 

DINAMO-ACS POLI. Căpitanul bănăţenilor a ţinut să facă nişte precizări vizavi de programul pe care echipa sa l-a avut în acest sezon. ”Îmi pare rău că nu pot evolua! Programările astea... Alte echipe nu au jucat în acelaşi ritm ca noi. În ultimele trei săptămâni, noi am jucat şase meciuri! E prea mult, e obositor, nu ai timp să te refaci. Nouă nu ni s-a dat şansa să jucăm normal. Eu, la vârsta mea, n-am avut ocazia să joc o finală. Programările astea nu ne-au dat posibilitatea de refacere”, a declarat Croitoru.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

38 de meciuri în toate competiţiile sezonului a bifat Marius Croitoru şi a înscris de patru ori

36 de ani are căpitanul lui ACS Poli Timişoara

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775
Meteo