Carousel hot news

DINAMO-ACS POLI. Anunţul lui Contra după finală: “Ne DISTRĂM!”

DINAMO-ACS POLI. Cosmin Contra a anunţat că trupa din ”Ştefan cel Mare” vrea să câştige, în sezonul următor, toate competiţiile. El a amintit de cupele europene, iar pentru un traseu bun...
Autor: Cristian Blanuta | 21.05.2017 | 00:02
DINAMO-ACS POLI. Anunţul lui Contra după finală:

DINAMO-ACS POLI. Cosmin Contra a anunţat că trupa din ”Ştefan cel Mare” vrea să câştige, în sezonul următor, toate competiţiile. El a amintit de cupele europene, iar pentru un traseu bun are nevoie de întăriri la echipă.

”O bucurie enormă. Pentru jucători, e meritul lor, am putut să pun şi eu umărul un pic. Am apucat să fiu pe bancă la returul cu Steaua şi acum la această finală.

Un mare merit au şi foştii antrenori. Ei au fost până în semifinale. Pentru mulţi e primul trofeu, sper să le fi deschis apetitlul.

Ne gândim să ne distrăm în seara asta, de mâine, poimâne vom pregăti tot.

Vom face o analiză să vedem ce ne dorim de la noul campionat. Dacă vrem trofee, trebuie să facem un lot echilibrat. E greu să fii campion. Dar dacă vom avea mentalitate, vom încerca să ne batem să câştigăm campionatul.

Dar trebuie să facem o pregătire foarte bună în această vară.

Am aşteptări mari de la cupele europele. Dar trebuie jucători, să îmbunătăţim lotul. Jucători cu valoare, cu experienţă. Sunt jucători interesanţi în Liga 1. Să vedem ce buget avem, sper să se facă un efort financiar în acest sens”, a declarat Cosmin Contra.

La final, Cosmin a fost felicitat de cei doi copii ai săi, care l-au încurajat din tribună.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!