DINAMO-ACS POLI TIMIŞOARA LIVE VIDEO FINALA CUPEI LIGII. Vezi aici MECIUL ONLINE!

DINAMO-ACS POLI LIVE VIDEO FINALA CUPA LIGII. Update. "Câinii", cel mai bun "11". Echipele de start. - VEZI DETALII

SURSA 1

SURSA 2

DINAMO-ACS POLI LIVE VIDEO FINALA CUPA LIGII. UpdateBrigada lui Radu Petrescu, în inspecţie. - VEZI DETALII

DINAMO-ACS POLI LIVE VIDEO FINALA CUPA LIGII. UpdateNegoiţă, drumul de la Viscofil la primul trofeu. - VEZI DETALII

DINAMO-ACS POLI LIVE VIDEO FINALA CUPA LIGII. UpdateSuper-interviu cu Popa. "Upercutul funcţionează". - VEZI DETALII

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

DINAMO-ACS POLI LIVE VIDEO FINALA CUPA LIGII. UpdateHanca este pregătit pentru meciul cu bănăţenii. "Vom da totul pentru a câştiga" - VEZI DETALII

DINAMO-ACS POLI LIVE VIDEO FINALA CUPA LIGII. UpdateCe tricouri vor purta dinamoviştii diseară. - VEZI DETALII

DINAMO-ACS POLI LIVE VIDEO FINALA CUPA LIGII. UpdateContra şi Mutu lăudaţi de un fost stelist. "Sunt două nume mari". - VEZI DETALII

DINAMO-ACS POLI LIVE VIDEO FINALA CUPA LIGII. Update. Câţi bani sunt puşi în joc pentru finala Cupei Ligii - VEZI DETALII.

DINAMO-ACS POLI LIVE VIDEO FINALA CUPA LIGII. Update. Discurs incredibil al lui Cosmin Contra înaintea finalei - VEZI DETALII

DINAMO-ACS POLI LIVE VIDEO FINALA CUPA LIGII. Update. Probleme pentru Marius Croitoru. "L-am operat!" - VEZI DETALII

DINAMO-ACS POLI LIVE VIDEO FINALA CUPA LIGII. Update. Radu Petrescu va arbitra finala Cupei Ligii. - VEZI DETALII

DINAMO-ACS POLI LIVE VIDEO FINALA CUPA LIGII. Update. După finala de Cupă, un titular pleacă în La Liga. - VEZI DETALII

DINAMO-ACS POLI LIVE VIDEO FINALA CUPA LIGII. Update. Ce aşteaptă bănăţenii: "Sa vină fanii Stelei" . VEZI DETALII

DINAMO-ACS POLI LIVE VIDEO FINALA CUPA LIGII. Update. Câte bilete au vândut dinamoviştii pentru finala Cupei Ligii - VEZI DETALII

DINAMO-ACS POLI LIVE VIDEO FINALA CUPA LIGII. Update. Cosmin Contra a decis. Toţi dinamoviştii intră în cantonament - VEZI DETLAII.

DINAMO-ACS POLI LIVE VIDEO FINALA CUPA LIGII. Update. Bănăţenii se vor duela cu cel mai bun atac din Liga 1 - VEZI DETALII.

DINAMO-ACS POLI LIVE VIDEO FINALA CUPA LIGII. UPDATE. Ionuţ Popa, antrenorul formaţiei ACS Politehnica Timişoara, a anunţat că nu se bazează pe jucătorii cu experienţă în meciul care va avea loc pe "Naţional Arena", finala Cupei Ligii, sâmbătă, ora 20:00.

Antrenorul bănăţenilor susţine că este mult mai important ca echipa sa să rămână în Liga 1 şi a decis ca Marius Croitoru, Scutaru, Cânu, Bocşan şi Straton să nu facă deplasarea la Bucureşti.

................................

DINAMO-ACS POLI LIVE VIDEO FINALA CUPA LIGII. Sergiu Hanca, revelaţia sezonului, a suferit o uşoară accidentare înainte de meciul cu Astra, din ultima etapă a play-off-ului, iar Contra nu a riscat şi nu l-a băgat pe teren.

DINAMO-ACS POLI LIVE VIDEO FINALA CUPA LIGII. Jucătorul nu are de gând să rateze însă şi partida din finala Cupei României, care va avea loc sâmbătă, pe Arena Naţională.

DINAMO-ACS POLI. Sergiu Hanca a făcut recuperare zi de zi, iar acum a intrat în programul normal de pregătire al echipei conduse de Contra. Fotbalistul chiar a anunţat că va fi apt sută la sută sâmbătă, atunci când Dinamo va lupta pentru un trofeu pe care îl are în obiectivul stabilit la începutul sezonului.

”El a fost mai mult menajat cu Astra, e drept, a fost uşor accidentat, dar nu se pune problema să rateze meciul cu Poli Timişoara”, a dezvăluit un apropiat al jucătorului.

DINAMO-ACS POLI. Preţul biletelor

Peluze, inelul 1: 10 lei

Tribuna a II-a - periferic, inelul 1: 35 lei

Tribuna a II-a, central, inelul 1: 50 lei

VIP 2: 75 lei

VIP 1: 100 lei

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775
Meteo