DINAMO-ACS POLI. Bawab a riscat o accidentare gravă pentru finala Cupei Ligii. Ce a făcut ca să joace

Iuliana Spirache   
în Dinamo
21/05/2017, 18:55
DINAMO-ACS POLI. Bawab a riscat o accidentare gravă pentru finala Cupei Ligii. Ce a făcut ca să joace

Tha’er Bawab s-a accidentat în meciul disputat de Dinamo pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 0-3, în momentul în care a obţinut penalty-ul din care Bumba a închis tabela – vezi detalii.

Mijlocaşul în vârstă de 32 de ani nu a fost disponibil pentru meciul dintre Dinamo şi Astra, scor 1-1, în etapa a 10-a din play-off-ul Ligii 1, dar a revenit în lotul “câinilor” în meciul cu ACS Poli Timişoara din finala Cupei Ligii, scor 2-0.

S-a “sacrificat” pentru finala Cupei Ligii

Tha’er Bawab nu a început meciul cu ACS Poli Timişoara din primul minut, dar Cosmin Contra a decis să-l introducă pe mijlocaş în minutul 62, după ce tehnicianul a fost nemulţumit de evoluţia lui Rivaldinho, cel care a reuşit ratarea sezonulu. FANATIK.RO a aflat că iordanianul din lotul lui Dinamo a forţat în meciul cu bănăţenii lui Ionuţ Popa. Tha’er Bawab are şi în prezent dureri după accidentarea de la Cluj, dar a jucat contra celor de la ACS Poli Timişoara cu infiltraţii şi cu glezna bandajată.

Tha’er Bawab a ajuns la Dinamo în luna ianuarie a anului 2017, iar contractul său este valabil până în vara anului 2018. Mijlocaşul ofensiv a prins 237 de minute în tricoul echipei din “Ştefan cel Mare”.

350.000 de euro este cota lui Bawab, conform transfermarkt

Închide ×