DINAMO-ACS POLI. Câte bilete au vândut dinamoviştii pentru finala din această seară de pe Arenă

Chiar dacă Dinamo nu a reuşit să câştige titlul de campioană a României, echipa terminând pe locul 3 în play-off, suporterii au rămas lângă echipă. Sâmbătă, de la ora 20:00, dinamoviştii o vor întâlni pe ACS Poli Timişoara în finala Cupei Ligii, iar fanii vor să sărbătorească câştigarea unui trofeu, după o pauză de cinci ani.

"Câinii roşii" au vândut peste 10.000 de bilete la meciul de pe Arena Naţională, în condiţiile în care doar primul inel va fi deschis pentru meciul de sâmbătă seara. Cel mai ieftin bilet la meci costă 10 lei, în peluze, iar tichetele se pot cumpăra de la casele de bilete aflate la Arena Naţională, dar şi la cele de la stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Jucătorii lui Cosmin Contra se aşteaptă ca în tribune să fie cât mai mulţi fani. "Sper să vină în număr cât mai mare la stadion sâmbătă, să ne încurajeze şi să aducem împreună în Ştefan cel Mare primul trofeu după câţiva ani", a declarat Laurenţiu Brănescu.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Botoşani - Craiova
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091