DINAMO-ACS POLI. Ce aşteaptă bănăţenii: “Să vină fanii Stelei!”

Marian Popovici   
în Dinamo
20/05/2017, 00:02
DINAMO-ACS POLI. Ce aşteaptă bănăţenii: “Să vină fanii Stelei!”

Dinamo joacă împotriva lui ACS Poli Timişoara în finala Cupei Ligii, sâmbătă, de la ora 20:00. “Câinii” sunt mari favoriţi în această confruntare, mai ales că adversarii au lăsat acasă 5 piese de bază: Croitoru, Cînu, Scutaru, Bocşan şi Straton.

Managerul sportiv al clubului, Adrian Neaga, a dat un interviu pentru FANATIK.RO în care a vorbit despre finala Cupei Ligii, despre problemele cu care se confruntă timişorenii, dar şi care este motivul pentru care cei 5 jucători nu au făcut deplasarea la Bucureşti pentru finală.

– Salut, Adrian! Cum sunteţi înainte de acest meci?

– Am ajuns dimineaţă în Bucureşti (n.r. vineri). Suntem cu moralul bun. Meciul are 90 de minute şi orice se poate întâmpla. Suntem conştienţi de asta şi vom lupta.

“Jucătorii acuză o stare de oboseală pe acest final de sezon” 

– Cu toate acestea, 5 piese de bază au rămas acasă…

– Hai să îţi spun ceva! La noi chiar nu există rezerve. Din păcate avem un lot foarte subţire şi nu există diferenţe între titulari şi rezerve. Cei care vor juca, vor da totul. Vă asigur că tratăm foarte serios această finală.

– Dar, care este motivul pentru care Straton, Croitoru, Bocşan, Scutaru şi Cînu nu sunt în lot? Acuză o stare de oboseală?

– Da. Am avut foarte multe meciuri şi este normal să existe o stare de oboseală, mai ales că lotul este destul de subţire. Pentru noi adevărata finală este marţi, cu Pandurii. Trofeul nostru este să ne salvăm de la retrogradare. Ar fi cel mai mare premiu. Tratăm foarte serios şi meciul cu Dinamo de mâine şi vă spun că într-un meci de 90 de minute orice este posibil.

“Fac apel la fanii Stelei în meciul împotriva rivalilor”

– Vorbeai de subţirimea lotului. V-aţi confruntat de mai multe ori în acest play-out cu mari dificultăţi în ceea ce priveşte lotul…

– La meciul cu Astra din returul semifinalei din Cupa României nici nu am putut să completăm foaia de 18. Am avut 16 jucători valizi cu tot cu juniori şi am pus şi doi jucători accidentaţi ca să putem avea un lot complet. Noi am respectat fiecare competiţie şi am reuşit să mergem până în final de sezon pe 3 fronturi, dar astea ne-a costat mult.

– Dar sunteţi recompensaţi şi cu o finală de Cupa Ligii pe Arena Naţională…

– Pe această cale apel la fanii Stelei să vină şi să ne susţină la acest meci împotriva rivalilor. Nu venim la Bucureşti să ne predăm, sunt sigur că şi Dinamo ia foarte în serios acest meci, am văzut că au intrat şi ei în cantonament. 

400.000 de euro este suma pe care o va încasa câştigătoarea Cupei Ligii

175.000 de euro va primi finalista Cupei Ligii

Închide ×