DINAMO-ACS POLI. Contra şi Mutu lăudaţi de un fost stelist. “Sunt două nume mari”

Razvan Nicolae   
în Dinamo
20/05/2017, 12:30
DINAMO-ACS POLI. Contra şi Mutu lăudaţi de un fost stelist. “Sunt două nume mari”

FC Dinamo Bucureşti şi ACS Poli Timişoara se întâlnesc sâmbătă, de la ora 20:00, în finala Cupei Ligii. Cosmin Contra este la un pas să-şi mai adauge un trofeu în CV-ul de antrenor, după Cupa României câştigată acum patru ani cu Petrolul Ploieşti.

Tehnicianul de 41 de ani a reuşit s-o revitalizeze pe Dinamo, echipă care a terminat pe locul 3 în play-off-ul Ligii 1. Dinamoviştii sunt văzuţi drept mari favoriţi la câştigarea Cupei Ligii, Ionuţ Popa, antrenorul bănăţenilor, luând decizia să introducă pe teren rezervele.

Prestaţiile echipei antrenate de Cosmin Contra au fost lăudate, un fost jucător al Stelei considerându-i pe dinamovişti ca principali favoriţi la câştigarea campionatului în viitorul apropiat, tehnicianul echipei şi Adrian Mutu fiind principalele atuuri. Sunt două nume mari cu multă experienţă în spate, în fotbal. Contra cu siguranţă în antrenorat, Mutu e la început pe funcţia pe care o are. Au un suport public in spate, ceea ce îi fac pe viitor, probabil, principalii candidaţi la câştigarea titlului.”, a declarat George Ogăraru pentru Dolce Sport.

Fostul fundaş al Stelei şi al lui Ajax este sigur că antrenorul lui Dinamo nu va avea o problemă în a-i învinge pe bănăţeni. Nu contează dacă el e din Timişoara sau că a antrenat Timişoara în trecut. Acum e antrenor la Dinamo şi cu Dinamo a făcut performanţe mari. Cu siguranţă îşi va dori să câştige., a mai precizat George Ogăraru.

Închide ×