DINAMO-ACS POLI. "Câinii" MÂRÂIE! Petrescu la centru! "E STELIST, bă!"

DINAMO-ACS POLI. Dinamo-ACS Poli Timişoara, finala Cupei Ligii, care se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, va fi oficiată la "centru" de Radu Petrescu. Arbitrul bucureştean de 34 de ani va fi ajutat de asistenţii Ciprian Florin Danşa şi Daniel Mitruţi, în timp ce George Găman va fi arbitrul de rezervă. Observatorul partidei de pe Arena Naţională va fi Alexandru Deaconu.

DINAMO-ACS POLI. Timişorenii au fost arbitraţi, în acest sezon, o singură dată de Radu Petrescu, în ultimul meci jucat de bănăţeni în play-out-ul Ligii 1, ACS Poli Timişoara-CSM Poli Iaşi 1-1. De cealaltă parte, dinamoviştii l-au avut, la "centru" pe arbitrul bucureştean la trei meciuri din acest sezon. Dinamo a obţinut un egal, 1-1 cu FCSB, şi două victorii, 3-1 cu CSM Poli Iaşi şi 2-1 cu FC Voluntari.

DINAMO-ACS POLI. Radu Petrescu a avut în trecut probleme cu fotbaliştii dinamovişti, după un meci Dinamo-CFR Cluj 0-2, din sezonul 2015-16, arbitrul bucureştean a fost înjurat în timpul partidei de Andrei Marc, fotbalistul acuzându-l că ţine cu FCSB. Camerele de luat vederi l-au surprins pe fundaşul lui Dinamo când îl înjura pe "centralul" partidei şi când ţipa spre colegii săi: "E stelist, bă!".

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775
Meteo