Carousel hot news

DINAMO. FOTO / Andrei Marc a semnat şi s-a pozat în tricoul “cîinilor”

UPDATE / Fostul jucător al Ceahlăului Piatra Neamţ, Andrei Marc a ajuns în această dimineaţă în Bucureşti pentru a se întîlni cu oficialii grupării din "Ştefan cel Mare" şi a oficializa...
Autor: Răzvan Scarlat | 28.02.2015 | 15:00
DINAMO. FOTO / Andrei Marc a semnat şi s-a pozat în tricoul

UPDATE / Fostul jucător al Ceahlăului Piatra Neamţ, Andrei Marc a ajuns în această dimineaţă în Bucureşti pentru a se întîlni cu oficialii grupării din “Ştefan cel Mare” şi a oficializa transferul. Fotbalistul în vîrstă de 21 de ani a fost declarat jucător liber de contract de către Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor, iar acum a semnat un contract pe 3 ani şi jumătate, anunţă digisport.ro.

DINAMO. Andrei Marc a fost declarat liber de contract de Comisia de Recurs şi este gata să semneze cu Dinamo. Fostul fundaş al Ceahlăului a declarat, pentru FANATIK.RO, că aşteaptă cu nerăbdare să joace într-o partidă oficială, dezvăluind, totodată, că vineri va avea discuţiile finale cu formaţia din “Ştefan cel Mare”.

Felicitări Andrei! Ai fost declarat liber de contract!

– Da, aşa este! Acum sînt în Piatra Neamţ, acum îmi fac bagajul şi vineri dimineaţă plec spre Bucureşti.

Semnezi cu Dinamo?

– Să vedem! Eu m-am înţeles verbal cu cei din “Ştefan cel Mare”. Dar vineri mă voi pune la masă cu ei şi rămîne de văzut dacă voi semna. Dar nu cred că vor exista probleme din moment ce am bătut palma.

Ce urmează pentru tine?

– Mi-am dorit foarte mult să devin liber de contract! În sfîrşit, îmi pot continua cariera la un club mare, unde pot face performanţă.

“Cu alergarea stau ok, să vad dacă mai ştiu cu mingea!”

Cum ai primit vestea că ai scăpat de Ceahlăul?

– M-am uitat pe site-ul LPF şi nu am înţeles nimic! Apoi mi-am sunat avocata, iar dînsa mi-a spus că sînt liber de contract. O veste minunată!

Ce mesaj ai pentru fostul tău club?

– Nici unul! Dar, în sfîrşit, coşmarul s-a terminat! Păi cei de la Ceahlăul mi-au spus în faţă că vor face tot posibilul să întîrzie judecata memoriului, să mă blocheze, pentru a nu semna cu altă echipă. Nişte caractere deosebite!

Tu cum te simţi?

– Din punctul de vedere al alergării sînt ok, acum să vedem dacă mai ştiu cu mingea (rîde). Glumesc, fotbalul nu se uită! Abia aştept să joc din nou într-un meci oficial.

750.000 de euro este cota lui Marc pe site-ul transfermarkt.de

70 de partide a jucat Marc pentru Ceahlăul. A marcat 4 goluri

 

DINAMO. FANATIK a ajuns PROBĂ într-un proces DECISIV al “cîinilor”

 

DINAMO. Negoiţă a renunţat la ”perla” lui: ”E treaba antrenorului!”

 

DINAMO. Stanciu, la atac: “Sîntem LUCRAŢI din interior!” Ce zice Teja

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!