Fotbal intern

CRAIOVA-DINAMO este SOLD OUT! Acuze de BLAT înainte de meci

UPDATE Ora 16:20 / Echipele de start:...
19.04.2015 | 13:01
CRAIOVADINAMO este SOLD OUT Acuze de BLAT inainte de meci

UPDATE Ora 16:20 / Echipele de start:

CS Universitatea: Bălgrădean – Dumitraş, Izvoranu, Acka, Vătăjelu – Nuno Rocha, Mateiu, Brandan, Tîrnăcop – Herghelegiu, Bawab. Rezerve: Straton, Kay, Cirstea, Frăsinescu, Băluţă, Curelea, Ivan. Antrenori: Sorin Cârţu, Emil Săndoi
Dinamo: A. Marc – Bărboianu, O. Marc, Bunoza, Filip – Elhamed Hatem, Grigore – Gavrilă, Cristescu, Lazăr – Bilinski. Rezerve: Naumovski, Nedelceanu, Mansaly, Niculae, Rotariu, Alexe, Grozav. Antrenor: F. Stoican
Arbitri: Cristi Balaj – Miklos Nagy, Vladimir Urzică

UPDATE Ora 14:00 / Toate biletele puse în vînzare pentru partida CS Universitatea Craiova – Dinamo au fost epuizate, a anunţat conducerea clubului. Jocul se va disputa pe arena Extensiv, din Craiova, şi va avea loc începînd cu ora 17:30

DINAMO. “Cîinii” vor juca azi în deplasare cu CS Universitatea Craiova, iar Ilie Balaci l-a acuzat pe Flavius Stoican că, atunci cînd evolua pentru olteni, de fapt el o făcea pentru formaţia din “Ştefan cel Mare”. Fosta glorie din Bănie a insinuat că jucătorii care aveau o relaţie specială cu Gigi Neţoiu nu şi-ar fi apărat corect şansele în partidele cu Dinamo.

DINAMO. FANATIK.RO a vorbit cu Cosmin Bărcăuan, fost jucător al Universităţii Craiova şi al lui Dinamo. Acesta a negat vehement acuzele de blat şi a dezvăluit că şi-ar dori un rezultat de egalitate la partida dintre CS U şi Dinamo.

MODIFICARE DE ULTIMA ORA!!! S-A SCHIMBAT ZIUA MECIULUI STELEI!!! CAND ARE LOC MECIUL!!!

Salut Cosmin! Cum vezi partida dintre CS Universitatea şi Dinamo?

– Ce frumos era în trecut! Era spectacol pe străzi! Este o rivalitate foarte frumoasă între cele două echipe, cu istorie în fotbalul românesc. Cel mai important lucru este să vedem un meci frumos.

Echipa actuală este cea la care tu ai cunoscut performanţa?

– E Craiova! Cei din oraş s-au luptat foarte mult să facă o echipă a oraşului. Nu cred că numele are importanţă. E la fel ca la Steaua. Este formaţia la care am jucat. E Craiova!

“Mi-aş dori un rezultat de egalitate!”

Cu cine vei ţine?

– La Craiova am făcut primii paşi în fotbal. Iar la Dinamo am cunoscut performanţa. Voi susţine ambele echipe. Vreau să văd un fotbal frumos. Un egal ar fi perfect pentru mine. Dar Craiova trece printr-o perioadă extraordinară. E mult mai stabilă şi valoric, şi ca joc.

CAZ INCREDIBIL IN LIGA 1!!! UN FOTBALIST A FUGIT DE LA ECHIPA PE NEPUSA MASA!!! REACTIA OFICIALILOR!!!

Ai mai reveni în fotbalul românesc?

– Nu m-a mai sunat nimeni de cinci ani! Nu simt neapărat tristeţe, dar mă aşteptam la foştii mei colegi care au făcut paşi spre cariera de antrenor să dea un semn. Aş putea să ajut, am acumulat ceva experienţă aici, în Grecia. Am jucat cu echipa mea pe terenul lui PAOK, am promovat cu diverse echipe, am făcut treabă.

“Pentru echipă am stat în cantonament mai mult decît cu copiii!”

Tu şi alţi foşti colegi de la Craiova aţi fost acuzaţi de blat în partidele cu Dinamo.

– Toţi jucătorii am iubit Universitatea Craiova cît timp am evoluat pentru acest club. Apoi am plecat la Dinamo, echipă care era o pistă de lansare în fotbal. Cum să fac blaturi? Pentru Craiova am stat în cantonament mai mult decît cu proprii copii. Am făcut sacrificii. Mi-am dat viaţa pe teren pentru Craiova, am respectat culorile clubului. Şi eu, şi colegii mei.

PLANUL DIABOLIC AL ARMATEI!!! VOR SA DEA SIGLA STELEI SI STADIONUL GHENCEA UNEI LEGENDE!!! AR FI TRADAREA MAXIMA PENTRU GIGI BECALI!!!

De ce crezi că a declarat Ilie Balaci aşa ceva?

– Ca să pună presiune. A făcut o greşeală. Eu mi-am făcut datoria. Sînt casete cu partidele în care am jucat. Nu cred că are cineva ce să-mi reproşeze. Pentru a salva Craiova de la retrogradare am făcut Paştele în cantonament. Eu îl respect foarte mult pe Ilie Balaci, mi-a fost antrenor, nu am avut nici un diferend cu el.

“Sper ca Flavius să iasă cu fruntea sus de la Dinamo”

L-a acuzat foarte dur şi pe Stoican.

– Am fost colegul lui de cameră. Era concentrat şi dedicat sută la sută pentru Craiova. Şi-a rupt piciorul pentru echipă. Lumea să nu uite asta!

Balaci şi-a amintit, probabil, de partida de pe “Ion Oblemenco”, cu FC Naţional.

– Atunci am dat gol, iar tribuna s-a întors cu spatele. Nu i-am înţeles. Aveam contract cu Craiova, avem primă, îmi doream să înving. Chiar nu mă interesa cine cîştiga campionatul.

Cu Stoican ai mai vorbit?

– Destul de rar. El are presiune foarte mare acolo, sper să iasă cu fruntea sus. Nu m-a vizitat pînă acum în Grecia.

101 partide şi 2 goluri a reuşit Stoican pentru Universitatea Craiova

97 partide şi 16 goluri are Bărcăun în tricoul Universităţii Craiova

2002 este anul în care Stoican şi Bărcăuan s-au transferat de la Universitatea Craiova la Dinamo

Tags: