După opt ani pe primul loc! Steaua a învins-o pe Dinamo şi la handbal

Razvan Nicolae   
in Sporturi
13/11/2017, 08:15
După opt ani pe primul loc! Steaua a învins-o pe Dinamo şi la handbal

Elevii lui Elidodor Voica nu au cel mai bun sezon, iar acest lucru este reflectat de rezultatele obţinute în campionat şi în Liga Campionilor. Campioana din ultimele două sezoane a pierdut fără drept de apel derby-ul cu Steaua Bucureşti, scor 28-31, iar cu această ocazie “câinii” au coborât până pe locul 3 în clasament.

Steaua Bucureşti a condus pe toată durata meciului, dinamoviştii nefiind la conducerea jocului niciun minut. La pauză, elevii lui Ovidiu Mihăilă conduceau cu 17-15, iar la revenirea de la vestiare, Dinamo a dat semne că ar putea să revină pe tabelă.

bilete-pariuri.ro cel mai bun site de pariuri online!

Dinamo, parcurs slab în ultimele etape

“Câinii” nu s-au putut baza pe doi dintre jucătorii de bază, bielorusul Vadim Gaiducenko şi iranianul Sajad Esteki au lipsit la derby. La finalul meciului jucat la sala din Chiajna, suporterii Stelei au sărbătorit succesul alături de jucătorii lui Ovidiu Mihăilă.

După victoria din derby, Steaua a trecut pe primul loc în campionat, acolo unde nu au mai fost din 2008, an care coincide cu ultimul titlu câştigat de “militari”. De cealaltă parte, Dinamo Bucureşti a obţinut o singură victorie în ultimele patru meciuri din Liga Zimbrilor.

Închide ×