După opt ani pe primul loc! Steaua a învins-o pe Dinamo şi la handbal

dinamo bucuresti, steaua, handbal, eliodor voica, derby

Dinamo Bucureşti parcurge o perioadă proastă nu doar la fotbal. Echipa de handbal masculin a clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare a pierdut, duminică, derby-ul contra marii rivale, Steaua Bucureşti, şi a cedat prima poziţie în clasamentul Ligii Zimbrilor.

Elevii lui Elidodor Voica nu au cel mai bun sezon, iar acest lucru este reflectat de rezultatele obţinute în campionat şi în Liga Campionilor. Campioana din ultimele două sezoane a pierdut fără drept de apel derby-ul cu Steaua Bucureşti, scor 28-31, iar cu această ocazie "câinii" au coborât până pe locul 3 în clasament.

Steaua Bucureşti a condus pe toată durata meciului, dinamoviştii nefiind la conducerea jocului niciun minut. La pauză, elevii lui Ovidiu Mihăilă conduceau cu 17-15, iar la revenirea de la vestiare, Dinamo a dat semne că ar putea să revină pe tabelă.

Dinamo, parcurs slab în ultimele etape

"Câinii" nu s-au putut baza pe doi dintre jucătorii de bază, bielorusul Vadim Gaiducenko şi iranianul Sajad Esteki au lipsit la derby. La finalul meciului jucat la sala din Chiajna, suporterii Stelei au sărbătorit succesul alături de jucătorii lui Ovidiu Mihăilă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

După victoria din derby, Steaua a trecut pe primul loc în campionat, acolo unde nu au mai fost din 2008, an care coincide cu ultimul titlu câştigat de "militari". De cealaltă parte, Dinamo Bucureşti a obţinut o singură victorie în ultimele patru meciuri din Liga Zimbrilor.

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775