Sport

Dinamo nu se mai oprește din transferuri! Iuliu Mureșan aduce un atacant din Italia: „A dat goluri în Serie A!”. Exclusiv

Iuliu Mureșan, administrator special la Dinamo, a dezvăluit, în exclusivitate, pentru FANATIK, că formația bucureșteană este pe cale să aducă un atacant din Italia.
06.09.2021 | 14:28
Dinamo nu se mai opreste din transferuri Iuliu Muresan aduce un atacant din Italia A dat goluri in Serie A Exclusiv
Dinamo nu se mai oprește din transferuri! Iuliu Mureșan aduce un atacant din Italia: „A dat goluri în Serie A!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo este în căutare de întăriri, după ce i-a fost ridicată interdicția la transferuri.

În prezent, Dinamo se află pe locul 14 din Liga 1, cu șase puncte obținute după șapte meciuri jucate.

Dinamo aduce un atacant din Italia

Iuliu Mureșan a dezvăluit că Dinamo este pe cale să aducă, sub formă de împrumut, un atacant care evoluează în Serie B.

ADVERTISEMENT

În plus, administratorul special de la Dinamo susține că salariul jucătorului va fi suportat de echipa italiană.

„Încercăm să mai aducem, pe ultima sută de metri, un atacant din Italia. Încă nu am semnat cu el.

ADVERTISEMENT

Îl luăm, sub formă de împrumut, de la un club care îi plătește partea salarială. A dat goluri și în Serie A, și în Serie B. Acum, joacă în Serie B.

Acum, în mod normal, închidem lista de transferuri, dar închisă definitiv nu e. Pentru că jucători liberi mai putem să luăm și în zilele următoare. Vom avea făcute opt sau nouă transferuri”, a declarat Iuliu Mureșan, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, atacantul pe care Dinamo urmează să-l aducă este Pietro Iemmello (29 de ani). În prezent, acesta evoluează pentru Frosinone, echipă aflată pe locul 5 din Serie B.

Dinamo îl aduce și pe Cătălin Itu de la CFR Cluj

Tot Iuliu Mureșan a dezvăluit că Dinamo îl va aduce și pe tânărul Cătălin Itu de la CFR Cluj. Acesta se va afla timp de un sezon, sub formă de împrumut, la echipa din „Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

„Itu Cătălin, de la CFR, vine împrumut. Eu am vrut să aduc numai jucători pe care îi cunosc și pe care i-am văzut cu ochii mei, că n-a fost timp, în patru-cinci zile, de când s-au deblocat transferurile, să studiem jucători de afară, pe care nu-i cunosc.

Și, atunci, prefer să aduc jucători care au jucat în România sau care chiar i-am avut la CFR sau care au jucat la Dinamo și așa mai departe. Acesta a fost principiul pentru a scade riscul de greșeală”, a mai spus Iuliu Mureșan, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT