DINAMO. Cîinii revin pe Arena Naţională! Află cînd!

Mirela Apostol    Mircea Dominte   
în Fotbal intern
15/10/2014, 17:14
DINAMO. Cîinii revin pe Arena Naţională! Află cînd!

DINAMO. Oficialii din “Ştefan cel Mare” par a fi bătut palma cu autorităţile pentru organizarea meciului cu Pandurii Tîrgu Jiu, din etapa a 12-a, pe Arena Naţională. Ar fi primul pentru “cîini” în acest sezon, ca echipă gazdă.

DINAMO. Forma bună pe care Dinamo o traversează de la începutul sezonului şi ataşamentul tot mai mare de care fanii au dat dovadă faţă de club par să-i fi convins pe şefi că echipa merită să-şi joace partidele considerate pe propriul teren pe Arena Naţională. Acest lucru este valabil cel puţin pentru meciul din etapa a 12-a, cu Pandurii Tîrgu Jiu, care se va disputa duminică, 26 octombrie. “Cel mai probabil acolo vom juca. Mîine vom stabili ultimele detalii, însă în proporţie de 90 la sută lucrurile sînt puse la punct. Vom închiria întregul stadion şi după vînzarea biletelor vom stabili cu exactitate care sectoare vor fi deschise. Ştim că fanii îşi doresc meciuri pe acest stadion şi acum încercăm să le îndeplinim dorinţa”, a declarat pentru FANATIK.RO o sursă din cadrul clubului.

Dinamo nu a putut să joace meciul cu CS U Craiova pe Arena Naţională

DINAMO. “Cîinii” au vrut să joace pe Arena Naţională şi la începutul lunii octombrie, în compania lui CS U Craiova, însă nu au primit acceptul din cauza faptului că gazonul fusese proaspăt schimbat, iar pe acesta urma să se joace România – Ungaria. Atunci, conducătorii din “Ştefan cel Mare” s-au gîndit că cea mai bună ocazie să solicite din nou dreptul de a evolua pe acest stadion este la meciul cu Petrolul, de la finalul lunii noiembrie.

 

Închide ×