Sport

Dinamo, al doilea transfer în era Mircea Rednic! Atacantul trecut pe la AS Roma semnează cu „câinii”. Exclusiv

Dinamo bifează al doilea transfer din era Mircea Rednic. "Câinii" au decis să îl păstreze pe Tomas Vestenicky, atacantul slovac fiind de câteva zile alături de echipă. Iuliu Mureșan a confirmat pentru FANATIK mutarea.
15.10.2021 | 15:54
Dinamo al doilea transfer in era Mircea Rednic Atacantul trecut pe la AS Roma semneaza cu cainii Exclusiv
Dinamo, al doilea transfer în era Mircea Rednic! Atacantul trecut pe la Roma semnează cu "câinii": "Îi vom face contract!". Exclusiv
ADVERTISEMENT
18-10-2021
15:54

Atacantul Tomas Vestenicky a semnat cu Dinamo

Administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureșan, a anunțat că atacantul slovac de 25 de ani a semnat cu contract cu Dinamo valabil până la finalul sezonului.

„Da, am semnat cu Vestenicky, cu Tomas. Ne trebuia un atacant care să marcheze”, a spus Iuliu Mureșan, la digisport.ro.

După Michel Espinosa, Dinamo va bifa al doilea transfer de la întoarcerea lui Mircea Rednic. FANATIK a aflat că Tomas Vestenicky va fi legitimat de “câini”, el antrenându-se de câteva zile alături de echipă.

Dinamo, un nou transfer! Atacantul trecut pe la AS Roma semnează

Oficialii celor de la Dinamo au decis să îi ofere un contract lui Vestenicky, fotbalist care a trecut și pe la AS Roma, unde a fost legitimat între 2014 și 2016. Totuși, nu a apucat să joace pe Olimpico, fiind împrumutat la Modena și Cracovia.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan a confirmat pentru FANATIK mutarea: “Îi vom face contract. Este deja de o săptămână la noi. Ne-am hotărât să semnăm cu el. Trebuie să ne întărim. 

Iuliu Mureșan: “Vor mai veni un atacant și un fundaș dreapta”

Vor mai veni un atacant și un fundaș dreapta. Eu cred că am rezolvat niște probleme la echipă. Axul central este în mare parte rezolvat. Eu sunt mulțumit de cuplul de fundași centrali pe care îi avem. 

ADVERTISEMENT

Sunt mulțumit cum au jucat la Mediaș. Golurile nu s-au luat pe greșelile fundașilor centrali. Au fost șuturi perfecte și asta este. La fel, și la mijlocași problema este rezolvată. Pe atac mai avem probleme.

Mai trebuie susținere pentru Mirko Ivanovski, care joacă foarte bine și e foarte util. Și pe postul de fundaș dreapta avem nevoie pentru că mereu improvizăm acolo. Vom aduce un fundaș dreapta de meserie”, a spus Mureșan.

ADVERTISEMENT

Rednic, dezamăgit de Salif Cisse! L-a adus în locul său pe Vestenicky

FANATIK a scris despre venirea lui Tomas Vestenicky la Dinamo, atacantul slovac fiind adus de Mircea Rednic după ce “Puriul” a rămas dezamăgit de Salif Cisse, vârful francez nefiind păstrat la echipă.

Tomas Vestenicky vine din postura de jucător liber de contract la Dinamo după ce în stagiunea trecută a jucat la Chaika Peschanokopskoe, echipă din liga secundă a Rusiei.

ADVERTISEMENT

Vestenicky a fost sub contract cu Roma între 2014 şi 2016!

Atacantul slovac în vârstă de 25 de ani a jucat între 2015 și 2018 la naționala U-21 a Slovaciei, acolo unde a bifat 11 prezențe, reușind să marcheze două goluri și să dea două pase decisive.

Între 2014 și 2016 a fost la sub contract cu AS Roma, însă a fost împrumutat la Modena și la Cracovia. În cele din urmă, polonezii l-au cumpărat definitiv, plătind 100.000 de euro pentru transfer.

Mircea Rednic are nevoie de întăriri pe faza de atac, acolo unde Mirko Ivanovski duce greul de la începutul sezonului. Cu aceste mutări, “Puriul” speră să redreseze Dinamo, care are unul dintre cele mai slabe debuturi de sezon din istorie.

  • 25 de ani are Tomas Vestenicky
  • 300.000 de euro este cota de piață a atacantului slovac

 

ADVERTISEMENT